Благодійний Вертеп у «Молодіжному соціальному центрі»

Різдво Христове – це одне з найважливіших християнських свят в році, яке сповіщає нам про народження Спасителя, Месію, який приніс людству розуміння Любові. Традиційно, в Україні Різдво є родинним святом, яке асоціюється з молитвою, кутею, пампухами, колядою та вертепом. Вертеп та колядники споконвіку вважалися вістунами добра, щастя та миру.

Нажаль, не всі цього року мають змогу зустріти Різдвяні свята у своїх домівках та родинному колі. Через воєнний конфлікт на Сході країни багато сімей змушені були переїхати у інші міста. Є люди, які через хворобу зустрічають  Різдво у лікарняних палатах. Також, є сім’ї, які через складне матеріальне становище не змогли накрити святковий стіл і долучитись до числа тих, які у ці святкові дні весело прославляли народження Ісуса.

Частинку різдвяного чуда потребуючим категоріям населення вирішили подарувати діти з молодіжного центру «Карітас-Львів УГКЦ», звеселивши їх колядою та Вертепом.