Відповідь на кризу переселенців в Західній Україні

Внаслідок бойових дій, які відбуваються на Сході України та окупації території України Автономної Республіки Крим, численним мешканцям цих територій довелось переселятись в безпечніші регіони країни. В таких обставинах життя люди потребують допомоги не лише від державних соціальних служб але й інших організацій та небайдужих людей. Тому, при Благодійному Фонді «Карітас – Львів УГКЦ» діє проект допомоги вимушено переселеним особам з анексованої території (АР Крим) та районів проведення Антитерористичної операції – «Відповідь на кризу переселенців в Західній Україні – Підготовка до зими».

Керівник проекту п. Надія розповіла про його діяльність

п. Надіє, скажіть від коли почав діяти проект та скільки людей за цей час вже звернулись за допомогою?

Даний проект «Підготовка до зими» почав діяти з 17 листопада 2014 року. В рамках цього проекту ми надаємо допомогу особам переміщеним з тимчасово окупованої території України (АР Крим) і з Східних областей України. За цей час до нас звернулись за допомогою більше п’ятдесяти сімей.