Львівський Карітас розповсюджує гуманітарну допомогу з Канади – інвалідні візки

«Карітас-Львів УГКЦ» отримав з Канади гуманітарну допомогу – 280 інвалідних візочків різних розмірів. До цієї гуманітарної акції долучились Лицарі Колумба  і канадський фонд для інвалідних колясок (“CWF”).

27 травня 15 інвалідних візків урочисто передали Львівському геріатричному пансіонатові. З побутом та потребами людей у геріатричному пансіонаті ознайомились владика Нью-Вестмінстерський (Канада) преосвященний Кен Новаківський, виконавчий директор “CWF” Крістіана Флесснер, директор «Карітас-Львів УГКЦ» о. Андрій Сенейко, голова комісії у справах мирян УГКЦ о. Василь Білаш, представники Лицарів Колумба. Сьогодні тут перебуває 338 осіб, в основному, це інваліди І і ІІ груп, а також ІІІ групи, якщо це особи похилого віку. Заступник директора п. Анна Котик розповіла про трагічну історію подружжя Полякових,  інвалідів-переселенців з Донеччини, які спочатку виїхали в Москву, а потім вернулись в Україну і знайшли прихисток у Львові. Подружжя теж отримало інвалідний візок.