Про створення парафіяльного Карітасу говорили з активними мирянами у селах Печенія і Тарасівка

Презентаційно-мотиваційна зустріч з метою створення парафіяльного Карітасу відбулась 27 березня з активними мирянами у селах Печенія і Тарасівка Глинянського деканату Львівської архиєпархії.

Зустріч відбувалась на запрошення о. Тараса Голоти в рамках проекту “Підвищення рівня соціальної відповідальності та участі громади на місцевому рівні”. Її провели координатор проекту о. Василь Тузяк та менеджер з комунікацій Карітасу Львова Любомира Бурка.

Організація соціального служіння на парафіях включає такі етапи: 1) виявлення та залучення до соціального служіння ініціативних і небайдужих парафіян; 2) виявлення на парафії соціально незахищених категорій людей, які потребують допомоги; 3) підтримка та сприяння парафіям від відповідального за соціальне служіння у єпархії.

Щиросердечно дякуємо о. Тарасу Голоті, парафіянам церкви Різдва Пресвятої Богородиці с. Печенії, парафіянам церкви Пресвятої Тройці с. Тарасівка за небайдужість до соціального служіння!

Більше фото на сторінці БФ “Карітас – Львів УГКЦ” у фейсбуці