Зустріч з активними парафіянами храму св. Андрія і свщмч. Йосафата

У храмі святого Андрія і священномученика Йосафата (Львів, вул. Чечета, 1) відбулась зустріч активних парафіян з представниками БФ “Карітас – Львів УГКЦ”.

Священик Василь Тузяк розповів присутнім про парафіяльний Карітас, його мету, завдання, напрямки діяльності, структуру. Осередок соціального служіння має бути при кожній парафії. Центральна роль у житті парафіяльного Карітасу належить священикові, який ухвалює рішення щодо діяльності, методів, є духовним наставником волонтерів, надихає парафіяльну спільноту на добрі справи. Опікуватись всією роботою парафіяльного Карітасу мав би координатор, який мотивує інших, дбає про нові ідеї, знає потреби, які існують у парафії. Систематична праця парафіяльного Карітасу залежить від кількості мотивованих волонтерів, бажано, щоб представники всіх парафіяльних спільнот долучались вряди-годи до роботи парафіяльного Карітасу, цікавились, чим допомогти.

Парафіяни храму св. Андрія і свщмч. Йосафата переглянули також фільм про соціальне служіння Української Греко-Католицької Церкви. Дякуємо парафіянам і о. Олегу Зубику за активність!

Більше фото на сторінці Благодійного фонду “Карітас – Львів УГКЦ” у фейсбуці тут