Третя зустріч з активними парафіянами у храмі свв. Кирила і Методія

27 червня у храмі свв. Кирила і Методія у Львові (вул. Угорська, 1) відбулась третя зустріч з активними парафіянами, які хочуть розвивати соціальне служіння на парафії.

Директор БФ “Карітас – Львів УГКЦ” о. Андрій Сенейко відзначив, що дуже важливо мати парафіяльний осередок харитативного служіння, де активні люди могли б реалізувати себе у допомозі ближньому.

Парафіяльний Карітас має передовсім виховну роль. Про це детальніше розповів о. Василь Тузяк, а також глибше розкрив суть, мету і завдання соціального служіння у Церкві.

Присутні переглянули мотиваційні відеоролики, де йшлось про важливість згуртованої команди, де кожен має свою роль і своє особливе місце. З командою, де у кожного своя мотвивація і натхнення до праці, можна вершити великі справи. Дуже важлива у цьому контексті організація праці, а саме кооперація, координація і співпраця. Про практичні аспекти цієї діяльності розповіла менеджер з комунікацій Карітасу Львова Любомира Бурка.

Більше фото у фейсбуці