“Особливі історії особливої молоді” в Рудно

Черговий соціально-культурний захід “Особливі історії особливої молоді” за участю молоді з особливими потребами, якою опікується БФ “Карітас – Львів УГКЦ”, відбувся 21 жовтня, у неділю, на парафії Святого Володимира Великого у Рудно.

Парафіяни оглянули фотовиставку, де були представлені портрети молодих людей (автор – Катерина Птаха), почули про діяльність “Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами” БФ “Карітас – Львів УГКЦ”, а також побачили і мали можливість придбати вироби, виготовлені руками друзів.

Особлива молодь пригощала всіх гарячими кавою, чаєм та солодощами.

Дякуємо о. Юрію Воловецькому та всім парафіянам храму Святого Володимира Великого за гостинність, тепло, спілкування, за відкриті щирі серця!

Дякуємо за пожертву у сумі 4720 грн., що піде на розвиток “Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами”!
Захід відбувався за підтримки Львівської освітньої фундації в рамках проекту “Активізація соціального служіння у громадах”.

Більше фото на сторінці БФ “Карітас – Львів УГКЦ” у фейсбуці