Представники БФ “Карітас – Львів УГКЦ” взяли участь у Всеукраїнському форумі “Соціальне служіння громади”

У Всеукраїнському форумі “Соціальне служіння громади”, що відбувався 20 жовтня 2018 р. у Львівській духовній семінарії (вул. Хуторівка, 35) взяли участь 9 осіб від БФ “Карітас – Львів УГКЦ”: о. Андрій Сенейко, синкел соціального служіння Львівської Архиєпархії УГКЦ, директор БФ “Карітас – Львів УГКЦ”, о. Василь Тузяк, консультант з організації Парафіяльних Карітасів, Любомира Бурка, менеджер з комунікацій; представники Парафіяльних Карітасів – громади Положення Поясу Пресвятої Богородиці (Львів) – о. Назарій Балінський, Ірина Покотицька, храму Святого Миколая смт. Глиняни – о. Андрій Марущак, Юлія Коропась, храму Пресвятої Богородиці Володарки України (Львів) – Мар’яна Мачевська, Оксана Рудник.

На Форумі виступали владика Василій Тучапець, голова Відділу соціального служіння УГКЦ, о. Андрій Нагірняк, заступник голови Відділу соціального служіння УГКЦ, віце-президент Карітасу України, о. Віталій Дабраловіч, директор Національного Карітасу Білорусі, о. Мирослав Русин, директор Мукачівської Греко-Католицької єпархії.

Про сучасну громаду як простір добра і любові говорила Тетяна Семигіна, доктор політичних наук, проректор з наукової роботи Академії праці, соціальних відносин і туризму; про соціальні послуги в ОТГ – Василина Дибайло, директор Міжнародної благодійної організації “Партнерство “Кожній дитині”.

Досвід служіння презентували громади Дубно, Надвірної, Лозової.

Після обіду тривала праця в групах.

Дякуємо організаторам за чудових доповідачів, можливість спілкування і обмін досвідом!

Більше фото на сторінці БФ “Карітас – Львів УГКЦ” у фейсбуці