Запрошуємо на виставу “Синдбад і диво-птах”

Центр дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами, що діє при Благодійному фонді “Карітас-Львів УГКЦ” разом з інтеграційним театром тіней “Крила” за фінансової підтримки департаменту комунікацій та внутрішньої політики почав реалізовувати Проєкт «Розвиток інформаційного простору та культурно-просвітницької діяльності шляхом соціальної інтеграції молоді з інтелектуальними порушеннями та культурно-мистецького дозвілля».

Метою якого є розвивати інформаційний простір та культурно-просвітницьку діяльність що до осіб з інтелектуальними порушеннями, формувати світогляд та таланти, сприяти їх соціальній інтеграції та адаптації шляхом організації театральної вистави та виставки власноруч вироблених виробів та картин.
У нашій соціальній майстерні, яку відвідують особи з інвалідністю відбувається багато активностей, творчих занять та спілкування. Під час яких наша молодь з інтелектуальними порушеннями має можливість поспілкуватися, здобути нові життєво необхідні навички, навчитися виготовляти вироби ручної роботи, розвивати свою творчість, креативність, свої здібності й таланти.
Театр “Крила” – інтеграційний театр, в якому беруть участь молоді люди з особливими потребами та їх батьки. Ми працюємо в техніці тіньового театру. Репетиції проводяться 1-3 рази на тиждень. Метою репетицій є навчання та вдосконалення акторської майстерності, написання сценарію, створення спектаклю. А також участь у різноманітних фестивалях, конкурсах, та виступах перед різною аудиторією. Метою нашого театру є інтеграція, соціалізація та підвищення самооцінки молоді з інвалідністю. Показати суспільству, що творчість немає меж і кордонів.
У рамках цього проєкту ми проводимо репетиції, заняття з арттерапії та майстер-класи з виготовлення виробів ручної роботи.
Запрошуємо 3 жовтня о 12 год у Львівський палац мистецтв (вул. Коперника, 17) переглянути виставу та насолодитися витворами мистецтва і виробами ручної роботи молоді з інвалідністю, яка брала участь в цьому проєкті.