Історії війни “До і Після” – сім’я з Ірпеня

Продовжуємо рубрику “До і Після”, розповідаючи історії людей через повномасштабну війну. Сьогодні наша розповідь буде про сім’ю з Ірпеня. Місто, яке стало відоме не через красиві ліси та парки, а через жорстокість рф, яку побачив весь світ. Давайте познайомитись з пані Іриною, якій 32 роки. Вона є матусею 3-х діточок.

Як змінилося їхнє життя?
Ірина розповіла про те, як вони вже розуміли “щось буде..”. Також додала, що зібрали тривожну валізку: “Ми з чоловіком наперед розуміли, що будемо їхати та треба вивозити дітей якомога далі”. Сім’я продовжувала жити звичайним життям, дівчинка 8 років ходила до школи та молодші діти: брат та сестра до садочка. “Бабуся, як завжди гуляла зі дітьми, інколи заходили до магазину за новими іграшками, а я з чоловіком працювали, відпочивали та бачилися з друзями. Просто жили своїм життям!”.
24 лютого все змінилося…
Почувши з ранку вибухи, вони зрозуміли “почалося…”. Як каже пані Ірина: “Ми виїхали о 6 ранку з міста.. Ввечері були вже у Львові. Нам до речі пощастило, доїхали швидко”.
Тепер життя інше…
Вони відразу почали волонтерити: сортували речі, відвозили людей до кордону з Польщею. “Чим більше ми робили та були завантажені, тим менше діти почувалися тривожно. Вони все відчувають”. Після визволення Ірпеня, чоловік Ірини поїхав допомагати там. Відвозить гуманітарний вантаж та ліки. “У наш під’їзд влучив снаряд, квартири немає”, каже Ірина. Додала, що вірить в нашу спільну перемогу! Продовжує далі займатись волонтерством та чекає, коли поїде додому.