Вівторок, 01 16th

Last updateпн., 27 лист. 2017 10pm

Папа запалив свічку Caritas

Святіший Отець привітав поляків, зібраних на сьогоднішній молитві «Ангел Господній» на площі св. Петра у Ватикані. Потім він запалив свічку Вігілійної справи допомоги дітям.

То був «знак єдності з найслабшими, з тими, кого оминають, хто найбільше потребує допомоги, а також символічний початок Року Caritas, що його Польща відзначатиме 2015‑го року», — повідомила Caritas Polska.

Наступного року благодійна місія відзначатиме у Польщі 25-річчя свого відновлення після періоду комунізму.

Святіший Отець також переказав для Caritas Polska спеціальне благословення. Виразив у ньому «вдячність усім людям доброї волі, які підтримують діяльність Карітасу в Польщі та у світі, а також тим, хто бере участь у цій важливій місії Церкви через щоденну працю, волонтерство, молитву, матеріальні та духовні жертви». Папа зазначив, що пам’ятає всіх, хто переживає нестатки, а особливо сім’ї, які борються з різноманітними проблемами.

Святіший Отець уділив Апостольське благословення усім, як працівникам, волонтерам і доброчинцям Карітасу, так і підопічним місії.