Неділя, 01 21st

Last updateпн., 27 лист. 2017 10pm

Одна з найболючіших проблем нашого суспільства - це алкогольна залежність, оскільки вона не лише призводить до деградації особистості на усіх рівнях людського життя, але й негативно впливає на найближче оточення залежної людини. Люди поневолені цією недугою  втрачають здатність любити, працювати, творити, натомість вносять у свої сім’ї та між людські відносини ненависть, агресію, страх.

Вже майже десять років діє Рух «За тверезість життя» у Львівській Архиєпархії. За цей час набувся великий досвід і напрацювання з узалежненими та співузалежненими людьми.

Благодійний Фонд Карітас працює з різними формами бідності. Алкогольна ж залежність є однією з форм бідності. Тому 24 грудня 2014 року працівники Руху «За тверезість життя» представили свою діяльність працівникам  «Карітас-Львів УГКЦ».

Україна сьогодні переживає важкі сторінки свого життя. На сході ведеться неоголошена війна. Хлопці, які захищають територіальну цілісність і незалежність нашої держави внаслідок бойових дій отримують не лише фізичні але й психічні травми, які потребують лікування.

Тому, при БФ «Карітас-Львів УГКЦ» відкривається консультативно-просвітницький центр Рух «За тверезість життя» для допомоги залежним від алкоголю та постраждалим внаслідок військових дій і членам їх родин.

Виникнення такого центру є відповіддю на виклики та потреби нашого суспільства і своєчасною допомогою людині на шляху повернення її до здорового фізичного, психічного та духовного життя.

Консультативно-просвітницький центр знаходиться у м. Львові на вул. Ів. Франка, 9 (ІІ поверх), БФ «Карітас-Львів УГКЦ». Новостворений центр діє за підтримки Благодійної організації «Фундація Духовного відродження».

Ви тут: Home Про нас Значення символу Карітасу Caritas Lviv UGCC При нашашому фонді вікривається консультативно-просвітницький центр Рух «За тверезість життя»