Четвер, 03 30th

Last updateпн., 20 бер. 2017 3pm

Представники Карітасу Львова обмінювались досвідом служіння у Стрийській єпархії УГКЦ

Перегляди: 57

23 лютого 2017 р. Б. представники Пасторального відділу Львівської архиєпархії УГКЦ, Карітасу Львова та Фундація Духовного Відродження переймали досвід служіння структур Стрийської Єпархії УГКЦ. Робочу поїздку організував Синкел у справах мирян о. Павло Цвьок. Також був присутній Синкел/відповідальний за соціальне служіння Львівської Архиєпархії, директор БО "Карітас-Львів УГКЦ" о. Андрій Сенейко.

У монастирі Отців Капуцинів на Хмельниччині відбудуться Дні зосередження і молитви для дорослих дітей алкоголіків і дисфункційних сімей

Перегляди: 62

"ВИЗДОРОВЛЕННЯ У ДДА - СТАТИ САМОМУ СОБІ ЛЮБЛЯЧИМИ БАТЬКАМИ" - такою буде тема Днів зосередження і молитви для дорослих дітей алкоголіків і дисфункційних сімей.

Форум відбудеться 17-19 лютого 2017 року у місті Староконстантинові Хмельницької області (монастир Отців Капуцинів).

Вартість проживання і трьоххразового харчування - 130 грн за добу (додатково 30 грн на організаційні витрати).

У програмі форуму: Пресвята Євхаристія, біблійні роздуми, відкриті групи ДДА, спікерські виступи, ділення досвідом, силою і надією.

Організатори просять зголошуватись всіх зацікавлених.

У Львові обговорювали програму реалізації Стратегії розвитку соціального служіння УГКЦ

Перегляди: 73

30 січня у Патріаршому домі (вул. Хуторівка, 35 б) відбулась робоча зустріч, організована Відділом соціального служіння УГКЦ, що створений відповідно до рішення Синоду Єпископів УГКЦ. Синод Єпископів УГКЦ 2016 року затвердив Стратегію розвитку соціального служіння УГКЦ, яка була розроблена з метою розвитку спроможності УГКЦ забезпечити гідну відповідь на сучасні та прийдешні суспільні виклики і домогтися підвищення спроможності нашої Церкви у соціальному служінні.

Ви тут: Home Суспільне служіння