Середа, 05 24th

Last updateпн., 08 трав. 2017 4pm

Великопосні місії тверезості в с. Чижиків

Перегляди: 57

З ініціативи о. Сергія Мартиняка, адміністратора храму Введення в храм Пресвятої Богородиці, в с. Чижиків Звенигородського протопресвітерату Львівської Архиєпархії відбулись Великопосні місії тверезості.

Представники Карітасу Львова обмінювались досвідом служіння у Стрийській єпархії УГКЦ

Перегляди: 110

23 лютого 2017 р. Б. представники Пасторального відділу Львівської архиєпархії УГКЦ, Карітасу Львова та Фундація Духовного Відродження переймали досвід служіння структур Стрийської Єпархії УГКЦ. Робочу поїздку організував Синкел у справах мирян о. Павло Цвьок. Також був присутній Синкел/відповідальний за соціальне служіння Львівської Архиєпархії, директор БО "Карітас-Львів УГКЦ" о. Андрій Сенейко.

У монастирі Отців Капуцинів на Хмельниччині відбудуться Дні зосередження і молитви для дорослих дітей алкоголіків і дисфункційних сімей

Перегляди: 105

"ВИЗДОРОВЛЕННЯ У ДДА - СТАТИ САМОМУ СОБІ ЛЮБЛЯЧИМИ БАТЬКАМИ" - такою буде тема Днів зосередження і молитви для дорослих дітей алкоголіків і дисфункційних сімей.

Форум відбудеться 17-19 лютого 2017 року у місті Староконстантинові Хмельницької області (монастир Отців Капуцинів).

Вартість проживання і трьоххразового харчування - 130 грн за добу (додатково 30 грн на організаційні витрати).

У програмі форуму: Пресвята Євхаристія, біблійні роздуми, відкриті групи ДДА, спікерські виступи, ділення досвідом, силою і надією.

Організатори просять зголошуватись всіх зацікавлених.

Ви тут: Home Суспільне служіння