Вівторок, 01 16th

Last updateпн., 27 лист. 2017 10pm

"ВИЗДОРОВЛЕННЯ У ДДА - СТАТИ САМОМУ СОБІ ЛЮБЛЯЧИМИ БАТЬКАМИ" - такою буде тема Днів зосередження і молитви для дорослих дітей алкоголіків і дисфункційних сімей.

Форум відбудеться 17-19 лютого 2017 року у місті Староконстантинові Хмельницької області (монастир Отців Капуцинів).

Вартість проживання і трьоххразового харчування - 130 грн за добу (додатково 30 грн на організаційні витрати).

У програмі форуму: Пресвята Євхаристія, біблійні роздуми, відкриті групи ДДА, спікерські виступи, ділення досвідом, силою і надією.

Організатори просять зголошуватись всіх зацікавлених.

З собою потрібно взяти: горнятко, чай або каву (пригодиться на вечірні розмови).

Як доїхати?  З Києва можна потягом, або маршрутками. З інших напрямків доїхати до Хмельницького з першого центрального вокзалу їдуть маршрутки на Староконстантинів, можна також доїхати (одна зупинка від автовокзалу) або пішки до зупинки завод «Темп» на виїзд на Староконстантинів - звідти можна автостопом і автобусами, які їдуть з автовокзалу

За детальною інформацією звертатись:

0955922044 Оксана

0507317197 Наталя

Світлана +380 68 202 6376

Ви тут: Home Суспільне служіння У монастирі Отців Капуцинів на Хмельниччині відбудуться Дні зосередження і молитви для дорослих дітей алкоголіків і дисфункційних сімей