П'ятниця, 08 18th

Last updateнд., 16 лип. 2017 10pm

Великопосні місії тверезості в с. Чижиків

З ініціативи о. Сергія Мартиняка, адміністратора храму Введення в храм Пресвятої Богородиці, в с. Чижиків Звенигородського протопресвітерату Львівської Архиєпархії відбулись Великопосні місії тверезості.

25 – 26 березня 2017 р. Б. місії здійснювали душпастирі тверезості о. Тарас Гадомський та п-н Петро Чайковський.

у суботу 25 березня місцеві парафіяни мали нагоду заглянути в історію українського народу крізь призму поширення алкоголізму і, як наслідок, руху тверезості, рушієм якого було тогочасне духовенство Української Греко-Католицької Церкви. Також, в цей день всі присутні молились молебень та акафіст до Богородиці, що в чудотворній іконі «Невичерпна чаша» прославилась.

У неділю 26 березня по завершенні Божественної Літургії о. Тарас звернувся до парафіян зі словом плекання чесноти тверезості у своїх сім’ях. Він підкреслив велику потребу любові дітей, якої вони прагнуть від своїх батьків.

На завершення місій тверезості о. Сергій та вірні прийняли присягу зречення вживання, купування, дарування і виставляння алкоголю в «Золотій книзі тверезості».

Повідомив піддиякон Петро Чайковський,

Рух «За тверезість життя» Львівська Архиєпархія УГКЦ

Світлина від Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ».

Ви тут: Home Суспільне служіння Великопосні місії тверезості в с. Чижиків