Вівторок, 06 27th

Last updateпн., 05 черв. 2017 12am

Статті

Карітас Львова взяв участь у презентаційному семінарі Комісії у справах родини Львівської архиєпархії

28 лютого в УКУ (вул. Козельницька, 2а) відбувся презентаційний семінар Комісії у справах родини Львівської архиєпархії УГКЦ, метою якого був обмін досвідом та налагодження більш тісних комунікативних зв’язків. У семінарі взяли участь голови та представників комісій Львівської архиєпархії, а також БФ "Карітас-Львів УГКЦ". Презентаційні семінари відбуваються за сприяння Пасторального відділу Курії Львівської архиєпархії, який очолює синкел у справах мирян о. Павло Цвьок.

Голова комісії о. Тарас Фітьо представив діяльність Комісії у справах родини загалом, відзначив пріоритетні напрямки і перспективи. Він зосередив увагу присутніх на Апостольському листі Папи Франциска «Amoris laetitia» (Радість любові), що був написаний як підсумок двох асамблей Синоду єпископів Католицької Церкви. У ньому Папа показує красу подружього життя у світлі Божого Слова.

Отець Тарас Фітьо зазначив, що передшлюбні науки для подружніх пар є важливими, але потрібно також зосереджуватись на супроводі молодих подружніх пар.

Діяльність Центру родини, що діє при Фонді святого Володимира, представила п. Галина Партика. Про Рух християнських сімей розповіла п. Наталя Прокопів, про працю з родинами мігрантів - п. Марія Гапук, а про Консультаційний центр підтримки сім’ї - Максим Бондаренко.

Світлина від Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ».

Більше фото на сторінці БФ "Карітас-Львів УГКЦ" у фейсбуці.

Ви тут: Home