П'ятниця, 07 21st

Last updateнд., 16 лип. 2017 10pm

Статті

Карітас Львова проводить для дітей "Сіті квест"

БФ «Карітас - Львів УГКЦ» 3 липня провів для дітей ігрову квест-екскурсію «Сіті квест: пізнаймо таємниці Львова». Захід відбувається в знак подяки активним парафіям за соціальне служіння і, зокрема, за збір коштів для потребуючих дітей під час акції “Різдвяна свічка”. У грі беруть участь діти віком 12-14 років. Під час квесту підлітки ознайомлюються з центральною частиною міста, дізнаються багато нового про Львів і його визначні пам'ятки.

Першими у грі взяли участь 15 дітей з парафії храму Ольги і Єлизавети. Учасники з супроводжуючим волонтером від парафії зібрались на місці старту - Площі Ринок, де керівник проекту “Мобільна робота з молоддю” Віталій Герасимів провів їм вступний інструктаж. Підлітки отримали фото і текстові завдання, після чого вирушили групами у супроводі працівників Карітасу на пошуки пам'яток і виконання завдань. Гра тривала півтори години, після чого підлітки зібрались на місці фінішу, де були підведені підсумки гри-квесту, проведено її обговорення і церемонію нагородження.

На пам'ять залишилось безліч барвистих спогадів і нові враження. Учасники зазначили, що завдання було не з легких. Гра мобілізувала групу дітей, навчила працювати у команді, бути уважними і спостережливими. І хоч кожен не раз бував у центрі міста, але не зосереджувався на деталях, які іноді можуть бути дуже важливими.

Світлина від Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ».

Ви тут: Home