Четвер, 03 30th

Last updateпн., 20 бер. 2017 3pm

Статті

Центр соціальної допомоги БФ «Карітас – Львів УГКЦ»

Адреса: м. Львів, вул. І.Франка, 9, тел. 247-97-80

Проект започаткований Благодійним Фондом «Карітас-Львів УГКЦ» у 2004 році для допомоги соціально-незахищеним мешканцям похилого віку та інвалідам міста Львова. У «Центрі соціальної допомоги», самотні літні особи та інваліди, мають можливість отримувати соціально-побутові, санітарно-гігієнічні, медичні, перукарські та інші послуги.

Для виконання проекту обладнано приміщення з санвузлом (два туалети та душову кабіну), пральню, кімнату для надання первинної медичної допомоги, передпокій, їдальню, встановлено сучасну систему опалення.

Обладнано відділення для анімаційних заходів, де відвідувачі активно відпочивають,  спілкуються, переглядають телевізійні програми, займаються рукоділлям. Бібліотека: читальний зал та абонемент, капличка, де відбувається щоденна молитва на вервиці та духовні зустрічі. У Центрі діє спортивний тренажер та інші прилади для підтримання доброї фізичної форми відвідувачів.

Приміщення центру розраховане на 25 - 30 осіб, а відвідувачі разом творять спільноту людей-християн, про яку Святе Письмо пише «вони складають одне тіло, міцно споєну будівлю, є частиною єдиного тіла, споєного всякою в'яззю допомоги, об'єднаного і зміцненого, і разом будуть понесені на хмарах зустрічати Господа» (1 Кор.12,12; Єф.2,21; Єф.2,22; Єф.4,16; Кол.2,19; 1Фес.4,17).

Працівники «Центру соціальної допомоги» БФ «Карітас-Львів УГКЦ» :

Керівник - Гій Галина Андріївна

Соціальний працівник - Янишин Ольга Андріївна