Четвер, 03 30th

Last updateпн., 20 бер. 2017 3pm

Дочірні категорії

• Допомога дітям м. Львова

Проект «Допомога соціальнонезахищеним дітям м.Львова»

Дошкільний заклад благодійного фонду «Карітас-Львів УГКЦ» опікується дітками від 3-х до 6-ти років. Це діти з багатодітних, малозабезпечених  або з «кризових родин». Зазвичай батьки чи опікуни з різних причин не можуть самостійно забезпечити дитині повноцінний розвиток.

У нас для них створено належні умови перебування. Діти мають чотири разове харчування, медичний догляд, дозвілля дітей спрямоване на фізичний та духовний розвиток. Їх навчають танців, гри на сопілці, ліпнини, живопису та аплікації.

Наша мета - опіка та виховання дітей, підтримка родин, що опинились у складних життєвих обставинах, збереження цілості сімї.

Наша адреса: м. Львів, вул. К. Левицького, 111, телефон 276-76-37

{mosmap  width='700'|height='400'|lat='49.830052'|lon='24.050421'|zoom='15'|text='вул. К. Левицького, 111'|tooltip='Львів'|marker='1'}

• Мобільна робота з молоддю в Україні

Проект « Мобільна робота з молоддю в Україні»

Мета проекту: Сприяти покращенню якості життя дітей, молоді та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Дитячо-юнацький соціальний центр запрошує:

дітей шкільного віку з малозабезпечених, проблемних, багатодітних сімей

Тут ви можете:

- зігрітися, відпочити, зробити уроки;

- поспілкуватися з ровесниками;

- пограти у спортивні та інтелектуальні ігри;

- розказати про свої негаразди людям, які обов'язково допоможуть.

З дітьми працюють кваліфіковані вихователі, соціальні працівники, психолог.

Якщо хтось знає дітей, які потерпають від негараздів, звертайтеся на адресу:

Наша адреса: м. Львів, вул. К. Левицького 111 тел.(032) 276 76 37

Гаряча лінія: 067 3701457

• Центр дозвілля та соц. реабілітації

Проект  «Центр дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами»

Молоді люди віком від 16 років, які мають розумову неповносправність, задіяні в різних заняттях: ткацтво, виготовлення листівок , вироби з бісеру, виготовлення свічок, освоєння комп'ютера,  дехто з друзів пише вірші. Два рази в тиждень проводять тренінги  зі соціальної  адаптації. Стажуються студенти з соціальних дисциплін.

Крім трудотерапії ми для них цікаво проводимо дозвілля. Ходимо до театру, цирку,  організовуємо прогулянки містом, екскурсії автобусом по св. місцях Західної України  і  замках Львівщини. Плаваємо в аквапарку, відпочиваємо на морі. Відвідуємо щосереди Львівську обласну бібліотеку для дітей, а зимою ходимо на ковзанку.

Наше завдання допомогти  подолати  наслідки кризи відчуження, кризи  несприйняття, що ми і робимо, наповнюючи серця нашої молоді надією та теплом.

Наша адреса: м. Львів, пл. cв. Юра, 5/30, тел. 261 03 72

{mosmap  width='700'|height='400'|lat='49.837623'|lon='24.013022'|zoom='15'|text=пл. Святого Юра, 5/30|tooltip='пл. Святого Юра, 5'|marker='1'}

• Центр соціальної допомоги

Центр соціальної допомоги БФ «Карітас – Львів УГКЦ»

Щодня, з понеділка  до п’ятниці,  від 09.00 до 17.00, працівники Центру соціальної допомоги намагаються чинити діла милосердя, вносячи промінчик надії, любові, світла і тепла у серця самотніх людей та інвалідів похилого віку, надаючи їм комплексну духовну, медико-соціальну, санітарно-гігієнічну опіку, наповнюючи денне дозвілля спільною молитвою, пізнавальними зустрічами, індивідуальним та спільнотним спілкуванням, рукоділлям, екскурсіями та мандрівками визначними місцями Львова та України.

Працівники та відвідувачі Центру соціальної допомоги спільно відкривають таємницю неповторності кожної особистості, приймаючи одне одного  та пам’ятаючи, що Господь приймає усіх нас такими, якими ми є, і дарує нам своє прощення, любить і оберігає усіх нас.

Наша адреса: м. Львів,  вул. І.Франка, 9, тел. 247 97 80

{mosmap  width='700'|height='400'|lat='49.83706'|lon='24.034939'|zoom='15'|text=вул. Івана Франка, 9'|tooltip='вул. Івана Франка, 9'|marker='1'}

• Спільнота каритативних груп

«Спільнота каритативних груп при Львівських парафіях УГКЦ»

У серпні 2013 року  започатковано проект Благодійного фонду «Карітас -Львів УГКЦ»  Спільнота каритативних груп при Львівських парафіях УГКЦ.

Основною метою проекту є ініціювання та підтримання новостворених  каритативних груп   при Львівських парафіях УГКЦ.

Потреба сьогодення вимагає нового  покоління  активних  християн  -  мирян, які спроможні компетентно та з мораллю віднайти рішення подальшого розвитку благодійництва  в середині громад для піднесення соціальної якості життя.

Плануємо відбір волонтерів,  небайдужих свідчити Віру і втілювати її в діла Милосердя,  що змінює життя людей силою Божої Любові, яка завдяки Дару Святого Духа відкривається на потреби ближнього, особливо найбільш нужденного, з яким Ісус  Христос прагнув ототожнитись.

Особливістю проекту є сприяння тому, щоб молодь  пізнала  Обличчя Христа  в бідних особах.  Діяльність каритативних груп  полягає в тому, щоб бути посередниками між потребуючими братами та спільнотою, яка покликана подбати про них.

Не будь байдужим, відкрий своє серце для ближнього.

Кожен мирянин, належний до парафії  може стати  волонтером  Карітасу.

Охочі долучитися до каритативних груп, можуть зателефонувати :  276-76-37

Наша адреса: м. Львів, вул. Івана Франка, 9

Календар зустрічей:

20-го травня, 26-го травня, 02-го червня, 11-го червня, 18-го червня, 19-го червня, 26-го червня, 10-го липня, 22-го серпня, 29-го серпня, 2-го вересня, 12-го вересня, 9-го жовтня, 13-го жовтня, 23-го жовтня, 30-го жовтня, 6-го, 13-го, 28-го листопада, 8-го, 12-го, 19-го, 24-го грудня

Наступна зустріч:

24-го грудня  о 18:30

в осередку Карітас УГКЦ у Львові, вул. Івана Франка, 9

• Пункт видачі гуманітарної допомоги

При Благодійному фонді «Карітас – Львів УГКЦ» почав свою роботу

ПУНКТ ВИДАЧІ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

(м. Львів,  вул. Лобачевського, 22)

- надає соціально незахищеним людям допомогу:

• одягом,
    • взуттям,
    • постіллю,
    • окулярами та візками для інвалідів.

Звертаємось також до мешканців Львова:

Якщо у Вас є перелічені речі в хорошому стані, можете принести їх на Лобачевського, 22 для соціально незахищених осіб.

Графік роботи:

Понеділок та Четвер  з 12 до -16 год. (Крім державних та релігійних свят)

З собою мати: скерування від пароха, паспорт та ідентифікаційний номер. При потребі окуляр чи інвалідного візка, мати з собою довідку від лікаря.

Деталі за телефоном:

276 - 76 - 37

{mosmap  width='700'|height='400'|lat='49.853898'|lon='24.030286'|zoom='15'|text='вул. Лобачевського, 22'|tooltip='вул. Івана Франка, 9'|marker='1'}

• Допомога переселенцям у Львові

Благодійний фонд «Карітас-Львів УГКЦ» за підтримки Фонду Сприяння Демократії посольства США в Україні

розпочинає реалізацію соціально-просвітницького проекту

«Комплексна освітньо-консультативна програма з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас Львів»

Основні партнери проекту:

1) Управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради;

2) "Західно-Українська аудиторська компанія";

3) Центр розвитку особистості "Унікум"

Реалізація «Комплексної освітньо-консультативної програми з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас Львів», полягає у наданні безкоштовних освітньо-консультативних послуг цим категоріям громадян, а саме:

Напрям 1 «Знай свої права», в межах якого проведиться цикл семінарів на правову тематику та здійснюється індивідуальна первинна юридична консультація;

Напрям 2 «Фінансово-економічна грамотність – запорука особистого успіху», в межах якого проводиться цикл семінарів–тренінгів на тематику особистої фінансово-економічної освіти, самоменеджменту, управління проектами (залучення коштів донорів), створення власного бізнесу і т.д.;

Напрям 3 «Поверни свій спокій», в межах якого проводиться цикл тренінгів (з особистого розвитку, командної роботи, управління конфліктами, подолання стресів тощо) та здійснюється індивідуальне психологічне консультування цих осіб. Окремим напрямком є робота з дітьми (розваваючі ігри, в т.ч. батьки+діти, психологічний аналіз дитячої поведінки з рекомендаціями для батьків)

Територія проекту – Львів. Категорії учасників: внутрішньо переміщені особи та ветерани АТО (та представники їх сімей).

УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА

Проектна команда:

Для проведення консультацій та навчань ми залучили висококваліфікованих професіоналів-практиків (юристів, психологів, бізнес-тренерів), які спільними зусиллями допоможуть Вам віднайти шляхи вирішення із непростих життєвих ситуацій.

Для підвищення результативності проекту ми співпрацюємо з:

- Львівським центром надання послуг учасникам бойових дій;

- ГО «Крим-SOS»;

- ГО «Союз ветеранів-десантників»;

- іншими громадськими організаціями

Заходи проводяться кожного тижня з 15 по 19 год. (до липня 2017) за ГРАФІКОМ:

• понеділок – тренінги з фінансово-економічної грамотності

• середа – тренінги та приватні консультації психологічного характеру

• четвер – приватні консультації юристів

(про додаткові заходи або зміни у графіку ми попереджаємо завчасно)

Контактний телефон: (032) 261-35-38; (098) 555- 89-57

адреса: м. Львів, вул. І. Франка, 9

Кількість місць обмежена

тому ми просимо здійснити попередню реєстрацію:

1. За вказаними телефонами (032) 261-35-38; (098) 555- 89-57;

2. У електронній формі за посиланням

Основна наша мета – допомогти кожному із Вас знову віднайти гідне місце у цьому житті, оскільки кожен має право на ще один шанс.

Проект реалізовується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США."

Показати
Назва Автор Перегляди