Вівторок, 06 27th

Last updateпн., 05 черв. 2017 12am

Допомога соціально незахищеним дітям Львова

Близько 1400 дітей у Львові не отримують батьківського тепла і належної опіки в сім’ях. На Львівщині 4000 дітей перебувають в інтернатах. На кожну дитину в інтернаті держава витрачає в місяць 5000 гривень. Як подолати соціальне сирітство? Наскільки ефективні соціальні служби? Як спільно вирішувати проблеми?

Участь у панельній дискусії "Діяльність соціальних служб у Львові. Аналіз, виклики. майбутні зміни", яку організувало інтернет-телебачення "Твоє місто", взяли також і представники Карітасу Львова: керівник проекту "Мобільна робота з молоддю" Віталій Герасимів, керівник Кризового центру "Діти вулиці" Марія Неділя і прес-секретар Любомира Бурка.

Дивіться запис за посиланням.

Світлина від Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ».

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Допомога соціально незахищеним дітям Львова Представники Карітасу Львова взяли участь у панельній дискусії щодо діяльності соціальних служб у Львові