Вівторок, 01 16th

Last updateпн., 27 лист. 2017 10pm

Допомога соціально незахищеним дітям Львова

Гаївки у Кризовому центрі "Діти вулиці" Карітасу Львова

У квітні з нагоди Великодніх свят сестри Методія і Гавриїла Чину святого Василія Великого організували підопічним дошкільного дитячого закладу освіти Карітасу Львова справжнє свято - діти водили та співали гаївки, танцювали, бавилися у різні ігри. На завершення діти отримали від сестер гарні смаколики: печиво, цукерки, шоколадні писанки. Усе дійство починалося та завершилося молитвою, яку дітки знають та проводять щодня із вихователями.

Щотижня у Кризовому центрі «Діти вулиці» Карітасу Львова для маленьких наших підопічних сестри-монахині чину Святого Василія Великого проводять уроки катехизації. Дітям розповідають про Бога, релігійні свята, християнські традиції, про звичаї українського народу під час різних релігійних свят. Як зазначає керівник Кризового центру п. Марія Неділя, всі заняття відбуваються у теплій, невимушеній атмосфері у вигляді ігор, малювання, ліплення чи аплікації, тобто у формі зрозумілій та доступній для таких дітей.

Світлина від Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ».

Більше фото на фейсбуці БФ "Карітас-Львів УГКЦ"

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Допомога соціально незахищеним дітям Львова Гаївки у Кризовому центрі "Діти вулиці" Карітасу Львова