Четвер, 03 30th

Last updateпн., 20 бер. 2017 3pm

Мобільна робота з молоддю в Україні

Проект « Мобільна робота з молоддю в Україні»

Мета проекту: Сприяти покращенню якості життя дітей, молоді та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Дитячо-юнацький соціальний центр запрошує:

дітей шкільного віку з малозабезпечених, проблемних, багатодітних сімей

Тут ви можете:

- зігрітися, відпочити, зробити уроки;

- поспілкуватися з ровесниками;

- пограти у спортивні та інтелектуальні ігри;

- розказати про свої негаразди людям, які обов'язково допоможуть.

З дітьми працюють кваліфіковані вихователі, соціальні працівники, психолог.

Якщо хтось знає дітей, які потерпають від негараздів, звертайтеся на адресу:

Наша адреса: м. Львів, вул. К. Левицького 111 тел.(032) 276 76 37

Гаряча лінія: 067 3701457

{mosmap  width='700'|height='400'|lat='49.830052'|lon='24.050421'|zoom='15'|text='вул. К. Левицького, 111'|tooltip='Львів'|marker='1'}

Діти та підлітки "Мобільної роботи з молоддю" змагались на товариському футбольному турнірі

Перегляди: 89

18 листопада у спортивному залі Львівської Духовної семінарії (вул. Хуторівка, 35) відбувся товариський футбольний турнір між любительськими футбольними командами дітей, підлітків та працівників Благодійного Фонду "Карітас-Львів УГКЦ" і  гіпермаркету "Ашан Сіті Південний". Команди були поділені на дві вікові категорії: діти молодшого шкільного віку від 9 до 13 років та учасники від 14 років і далі.

Підлітки Карітасу Львова стали героями портретів фотовиставки «Я через 5 років. Ти тільки вір у мене!»

Перегляди: 147

У Львові 13 жовтня у просторі Communa відбулось відкриття виставки портретів «Я через 5 років. Ти тільки вір у мене!».
Це підсумок експерименту-перевтілення, який мотивує дітей та молодь менш захищених соціальних категорій вийти за рамки очікувань та сміливо обирати омріяну професію, вірити в себе і досягати цілей. Проект реалізовували благодійний фонд "Карітас Львів УГКЦ", Фундація Ашан для молоді, представники бізнес-середовища Львова та фотографи-волонтери. У відкриттті виставки взяли участь герої світлин - підлітки .

Діти проекту "Мобільна робота з молоддю" відсвяткували День солідарності з Ашаном і отримали чек для створення мотузкового майданчика

Перегляди: 414

5 жовтня наймолодші діти проекту «Мобільна робота з молоддю» БФ «Карітас-Львів УГКЦ» святкували День солідарності з гіпермаркетом Ашан Південний.  Ця подія завершує відзначення 20-річчя Фундації Ашан для Молоді. За традицією, в один день усі магазини Ашан по всьому світу об'єднуються і проводять час з дітьми та молоддю із своїх партнерських асоціацій, що символізує і свідчить про тісний дружній зв'язок між ними.

Під час святкування Дитячо-юнацькому Соціальному Центру від Фундації Ашану було вручено чек на суму 3 424 євро для створення мотузкового майданчика на території Карітасу.

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Мобільна робота з молоддю в Україні