Вівторок, 06 27th

Last updateпн., 05 черв. 2017 12am

Мобільна робота з молоддю в Україні

Проект « Мобільна робота з молоддю в Україні»

Мета проекту: Сприяти покращенню якості життя дітей, молоді та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Дитячо-юнацький соціальний центр запрошує:

дітей шкільного віку з малозабезпечених, проблемних, багатодітних сімей

Тут ви можете:

- зігрітися, відпочити, зробити уроки;

- поспілкуватися з ровесниками;

- пограти у спортивні та інтелектуальні ігри;

- розказати про свої негаразди людям, які обов'язково допоможуть.

З дітьми працюють кваліфіковані вихователі, соціальні працівники, психолог.

Якщо хтось знає дітей, які потерпають від негараздів, звертайтеся на адресу:

Наша адреса: м. Львів, вул. К. Левицького 111 тел.(032) 276 76 37

Гаряча лінія: 067 3701457

{mosmap  width='700'|height='400'|lat='49.830052'|lon='24.050421'|zoom='15'|text='вул. К. Левицького, 111'|tooltip='Львів'|marker='1'}

Стажування у Чехії

Перегляди: 74

На запрошення Карітасу Зноймо, з 23 по 29 квітня 2017 р., працівники БФ «Карітас-Львів УГКЦ» проходили стажування у Чехії.

Перші два дні перебували у селищі Нератов, на півночі Чехії, де ознайомились з проектами для осіб з особливими потребами. У Нератові діє соціальний готель, який обслуговує молодь з особливими потребами – прибирає, працює у пральні. Особи з інвалідністю вирощують і висаджують квіти, здобувають нові навики у майстерні гончарства. Проект охоплює близько 40 осіб. Дівчата і хлопці проживають окремо при готелі в спеціальних будиночках. Така діяльність допомагає їм відчуватися запотребованими у суспільстві, приносити користь.

Діти та підлітки Карітасу Львова вчились пекти великодні паски

Перегляди: 61

Працівники гіпермаркету «Ашан Сіті Південний» провели майстер-клас з випікання великодніх пасок для дітей Дитячо-юнацького соціального центру Карітасу Львова.

Учасники заходу навчилися правильно випікати паску та дізналися усі секрети її приготування. Поки паски випікалася, діти частувалися смаколиками.

Діти та підлітки "Мобільної роботи з молоддю" змагались на товариському футбольному турнірі

Перегляди: 158

18 листопада у спортивному залі Львівської Духовної семінарії (вул. Хуторівка, 35) відбувся товариський футбольний турнір між любительськими футбольними командами дітей, підлітків та працівників Благодійного Фонду "Карітас-Львів УГКЦ" і  гіпермаркету "Ашан Сіті Південний". Команди були поділені на дві вікові категорії: діти молодшого шкільного віку від 9 до 13 років та учасники від 14 років і далі.

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Мобільна робота з молоддю в Україні