Неділя, 01 21st

Last updateпн., 27 лист. 2017 10pm

Мобільна робота з молоддю в Україні

У Львові відбувся турнір з міні-футболу присвячений Дню Незалежності України

26 та 29 серпня 2015 року на стадіоні парафії Пресвятої Богородиці Володарки України відбувся турнір з міні-футболу, присвячений Дню Незалежності України. Це футбольне дійство відбувалось за участі хлопців віком 12 – 14 років з таких львівських парафій: Різдва Пресвятої Богородиці (проспект Червоної Калини), Покрову Пресвятої Богородиці (вул. Личаківська), святих Володимира і Ольги (вул. Симоненка), Благовіщення Пресвятої Богородиці (вул. Пасічна), Пресвятої Богородиці Володарки України (вул. Новознесенська), а також футбольна команда Благодійного Фонду «Карітас-Львів УГКЦ».

Ці прекрасні футбольні дні розпочинались урочистим відкриттям, під час якого  вихід на поле організаторів та команд супроводжував державний прапор України. Після спільної молитви священик промовив слово до юних учасників футбольного дійства і благословив їх на добру гру.

Першого дня було зіграно сім і наступного вісім матчів між командами, згідно колової системи проведення турніру. Під час ігор хлопці мали можливість перевірити рівень своїх фізичних сил, взаєморозуміння, злагодженості та нестачі командної гри, а також відчути радість спільних спортивних зусиль.

Варто відзначити те, що особливої позитивної атмосфери цьому турніру надавали батьки та друзі юних футболістів, які з трепетом та хвилюванням за них вболівали.

Завершився футбольний турнір нагородженням учасників кубками, медалями та грамотами. Третє місце зайняла команда Церкви Благовіщення Пресвятої Богородиці, друге – команда Карітасу. Переможцем стала команда Церкви Пресвятої Богородиці Володарки України. За бомбардирську спритність нападник команди Карітас, Марко Винничок, отримав нагороду «Кращий бомбардир». А за чудову воротарську гру був нагороджений номінацією «Кращий воротар» Степан Яроцький – голкіпер команди Благовіщення Пресвятої Богородиці.

Повідомив піддиякон Петро Чайковський

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Мобільна робота з молоддю в Україні У Львові відбувся турнір з міні-футболу присвячений Дню Незалежності України