Вівторок, 01 16th

Last updateпн., 27 лист. 2017 10pm

Мобільна робота з молоддю в Україні

18 листопада у спортивному залі Львівської Духовної семінарії (вул. Хуторівка, 35) відбувся товариський футбольний турнір між любительськими футбольними командами дітей, підлітків та працівників Благодійного Фонду "Карітас-Львів УГКЦ" і  гіпермаркету "Ашан Сіті Південний". Команди були поділені на дві вікові категорії: діти молодшого шкільного віку від 9 до 13 років та учасники від 14 років і далі.

У турнірі перемогла дружба! Усі учасники були нагородженні похвальними грамотами та оплесками.
Щиро дякуємо керівництву і працівникам гіпермаркету "Ашан Сіті Південний" за постійну співпрацю, а також за гостинність Львівській Духовній Семінарія Святого Духа УГКЦ, які радо надали у користування спортивний зал для гри та приміщення їдальні для накриття солодкого столу.

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Мобільна робота з молоддю в Україні Діти та підлітки "Мобільної роботи з молоддю" змагались на товариському футбольному турнірі