Середа, 05 24th

Last updateпн., 08 трав. 2017 4pm

Храм Покрови Пресвятої Богородиці

Храм Покрови Пресвятої Богородиці.

Настоятель храму - о. Андрій Боднар СДБ

Адреса: вул. Личаківська, 175. 79014 - м. Львів. тел. (032) 251-38-08

Церква Покрови Пресвятої Богородиці збудована у 1931–1934 роках як Костел Матері Божої Остробрамської. Проект Тадеуша Обмінського.  До проголошення незалежності храм використовувався як книгосховище. У 1992 році храм було освячено як греко-католицьку церкву Покрови Пресвятої Богородиці під опікою оо. Салезіян. Біля храму прибудовано дім Дитячо-юнацького молодіжного центру «Ораторія» святого Домініка Савіо і Катехитична школа.

Соціальне служіння на парафії проходить за такими напрямками:

1.Ораторія - ( з латинського “oratorium” – місце молитви) - це місце, де діти й молодь мають можливість весело і по-християнськи провести свій вільний час, навчитися чогось нового, зустрітися з друзями, перебуваючи у єдності з Богом.

2.Вишкіл волонтерів «Аніматорів», відвідування інтернатів, дитбудинків, проведення акцій до дня Св. Миколая, Коляди…

3.Табори для дітей і молоді при храмі та в різних регіонах України.

4.Відвідування  осіб похилого віку в геріатричному домі, по вул. Медової Печери.

5.Проведення акції руху «Разом за життя» у відділенні материнства і дитинства Комунальної Поліклініки № 6 по вул. Медової Печери.

6.«Родинний дім Покрови»

7.Молодіжний навчальний центр ім. св. Івана Боско.

8.Капеланство  серед студентства.

На майбутнє планується створити:

• гуртожиток для студентської молоді на 20 місць;
  • каритативну спільноту при парафії.

{mosmap  width='700'|height='400'|lat='49.836378'|lon='24.067102'|zoom='15'|text='вул.Личаківська, 175'|tooltip='Львів'|marker='1'}

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Парафіяльний Карітас Храм Покрови Пресвятої Богородиці