Четвер, 03 30th

Пункт видачі гуманітарної допомоги

При Благодійному фонді «Карітас – Львів УГКЦ» почав свою роботу

ПУНКТ ВИДАЧІ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ

(м. Львів,  вул. Лобачевського, 22)

- надає соціально незахищеним людям допомогу:

• одягом,
  • взуттям,
  • постіллю,
  • окулярами та візками для інвалідів.

Звертаємось також до мешканців Львова:

Якщо у Вас є перелічені речі в хорошому стані, можете принести їх на Лобачевського, 22 для соціально незахищених осіб.

Графік роботи:

Понеділок та Четвер  з 12 до -16 год. (Крім державних та релігійних свят)

З собою мати: скерування від пароха, паспорт та ідентифікаційний номер. При потребі окуляр чи інвалідного візка, мати з собою довідку від лікаря.

Деталі за телефоном:

276 - 76 - 37

{mosmap  width='700'|height='400'|lat='49.853898'|lon='24.030286'|zoom='15'|text='вул. Лобачевського, 22'|tooltip='вул. Івана Франка, 9'|marker='1'}

Пункт видачі гуманітарної допомоги Карітасу Львова роздав близько 4 тонн речей

Перегляди: 600

Вже півтора року при Карітасі Львова діє пункт видачі гуманітарної допомоги. Його відкрили у червні 2014 року, щоб надавати допомогу вимушеним переселенцям з Донецької та Луганської  областей і АР Крим, а також інвалідам, багатодітним і малозабезпеченим сім’ям, сім’ям учасників АТО, пенсіонерам, безпритульним, всім, хто опинився у складних обставинах життя. За цей час було видано близько 4-х тонн одягу, взуття, побутових речей. Послугами банку речей скористались близько 500 осіб, з них майже 200 вимушених переселенців.

Найбільше було видано гуманітарної допомоги у червні цього року – 604 кг. В середньому щомісяця до банку речей звертається понад 30 осіб. Найбільше звернулось у березні цього року – 49 осіб, з них – 32 вимушених переселенців.

Карітас передав продукти для військових АТО у львівську психіатричну лікарню

Перегляди: 754

У львівську обласну клінічну психіатричну лікарню, де перебувають поранені військові із зони проведення антитерористичної операції, «Карітас-Львів УГКЦ» передав продукти на суму близько 20 000 гривень.

До акції долучились Карітас Новари (Італія) і Карітас Зноймо (Чехія). На кошти, які передав Карітас Зноймо, були куплені м’ясо, фрукти, овочі, олія. Італійський Карітас передав макарони, томатну пасту, консервовані горох і кукурудзу, приправи.

Львівський Карітас розповсюджує гуманітарну допомогу з Канади - інвалідні візки

Категорія: Пункт видачі гуманітарної допомоги Любомира Бурка
Перегляди: 815

«Карітас-Львів УГКЦ» отримав з Канади гуманітарну допомогу – 280 інвалідних візочків різних розмірів. До цієї гуманітарної акції долучились Лицарі Колумба  і канадський фонд для інвалідних колясок ("CWF").

27 травня 15 інвалідних візків урочисто передали Львівському геріатричному пансіонатові. З побутом та потребами людей у геріатричному пансіонаті ознайомились владика Нью-Вестмінстерський (Канада) преосвященний Кен Новаківський, виконавчий директор "CWF" Крістіана Флесснер, директор «Карітас-Львів УГКЦ» о. Андрій Сенейко, голова комісії у справах мирян УГКЦ о. Василь Білаш, представники Лицарів Колумба. Сьогодні тут перебуває 338 осіб, в основному, це інваліди І і ІІ груп, а також ІІІ групи, якщо це особи похилого віку. Заступник директора п. Анна Котик розповіла про трагічну історію подружжя Полякових,  інвалідів-переселенців з Донеччини, які спочатку виїхали в Москву, а потім вернулись в Україну і знайшли прихисток у Львові. Подружжя теж отримало інвалідний візок.

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Пункт видачі гуманітарної допомоги