Четвер, 03 30th

Last updateпн., 20 бер. 2017 3pm

Допомога переселенцям у Львові

Благодійний фонд «Карітас-Львів УГКЦ» за підтримки Фонду Сприяння Демократії посольства США в Україні

розпочинає реалізацію соціально-просвітницького проекту

«Комплексна освітньо-консультативна програма з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас Львів»

Основні партнери проекту:

1) Управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради;

2) "Західно-Українська аудиторська компанія";

3) Центр розвитку особистості "Унікум"

Реалізація «Комплексної освітньо-консультативної програми з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас Львів», полягає у наданні безкоштовних освітньо-консультативних послуг цим категоріям громадян, а саме:

Напрям 1 «Знай свої права», в межах якого проведиться цикл семінарів на правову тематику та здійснюється індивідуальна первинна юридична консультація;

Напрям 2 «Фінансово-економічна грамотність – запорука особистого успіху», в межах якого проводиться цикл семінарів–тренінгів на тематику особистої фінансово-економічної освіти, самоменеджменту, управління проектами (залучення коштів донорів), створення власного бізнесу і т.д.;

Напрям 3 «Поверни свій спокій», в межах якого проводиться цикл тренінгів (з особистого розвитку, командної роботи, управління конфліктами, подолання стресів тощо) та здійснюється індивідуальне психологічне консультування цих осіб. Окремим напрямком є робота з дітьми (розваваючі ігри, в т.ч. батьки+діти, психологічний аналіз дитячої поведінки з рекомендаціями для батьків)

Територія проекту – Львів. Категорії учасників: внутрішньо переміщені особи та ветерани АТО (та представники їх сімей).

УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА

Проектна команда:

Для проведення консультацій та навчань ми залучили висококваліфікованих професіоналів-практиків (юристів, психологів, бізнес-тренерів), які спільними зусиллями допоможуть Вам віднайти шляхи вирішення із непростих життєвих ситуацій.

Для підвищення результативності проекту ми співпрацюємо з:

- Львівським центром надання послуг учасникам бойових дій;

- ГО «Крим-SOS»;

- ГО «Союз ветеранів-десантників»;

- іншими громадськими організаціями

Заходи проводяться кожного тижня з 15 по 19 год. (до липня 2017) за ГРАФІКОМ:

• понеділок – тренінги з фінансово-економічної грамотності

• середа – тренінги та приватні консультації психологічного характеру

• четвер – приватні консультації юристів

(про додаткові заходи або зміни у графіку ми попереджаємо завчасно)

Контактний телефон: (032) 261-35-38; (098) 555- 89-57

адреса: м. Львів, вул. І. Франка, 9

Кількість місць обмежена

тому ми просимо здійснити попередню реєстрацію:

1. За вказаними телефонами (032) 261-35-38; (098) 555- 89-57;

2. У електронній формі за посиланням

Основна наша мета – допомогти кожному із Вас знову віднайти гідне місце у цьому житті, оскільки кожен має право на ще один шанс.

Проект реалізовується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США."

Тренінг для підлітків «Що я хочу зробити зі своїм життям: постановка цілей»

Перегляди: 15

«Що я хочу зробити зі своїм життям: постановка цілей» - наступна тема тренінгу в рамках програми особистісного розвитку та профорієнтації для підлітків «Ліфт у майбутнє». У занятті, що відбулось 17 березня 2017 р. в приміщенні БФ «Карітас-Львів УГКЦ» (вул. І. Франка, 9), взяло участь 13 осіб. Провела тренінг Мар’яна Бас-Юрчишин. Навчання, в якому беруть участь внутрішньо переміщені особи та члени сімей ветеранів АТО, здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії посольства США в Україні.

Після короткого знайомства з учасниками, було проведено розминку під назвою «Валютний кошик», що допомогло зняти напруження та налаштуватися на роботу. В основу першої частини тренінгу покладено визначення потреб людини та побудови їх ієрархії. Відповідно до визначених потреб, слухачі спробували розрізнити бажання та реальні цілі і довідались, як виставляти цілі за технологією SMART.

Запрошуємо на безкоштовні тренінги та консультації!

Перегляди: 25

Запрошуємо до участі в циклі безкоштовних тренінгів та консультацій з психології, права та фінансів в рамках програми з допомоги ВПО, ветеранам АТО та членам їх сімей.

Проект здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Місце проведення: "Карітас Львів УГКЦ", вул. І. Франка, 9.

Контактні телефони: (032) 261-35-38, 098 555 89 57, 050 60 75 255.

Учасники тренінгу в Карітасі Львова вчились формувати конкурсну заявку та лист-запит до донора

Перегляди: 25

3 березня 2017 року в БФ «Карітас-Львів УГКЦ» (вул. Івана Франка, 9) відбувся черговий тренінг з проектного менеджменту "Структура проектної заявки. Лист-запит до донора". Захід за участю 13 учасників, зокрема, внутрішньо переміщених осіб, ветеранів АТО та членів їх сімей, тривав 4 години. Він здійснювався в рамках Комплексної освітньо-консультаційної програми за підтримки Фонду сприяння демократії посольства США в Україні.

Як сформувати проектну заявку? Що має бути в листі-запиті до донора? Чому донори підтримують лише частину з усіх представлених проектних заявок? Відповіді на ці та інші питання отримали учасники тренінгу.

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Допомога переселенцям у Львові