П'ятниця, 08 18th

Last updateнд., 16 лип. 2017 10pm

Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові

Благодійний фонд «Карітас-Львів УГКЦ» за підтримки Фонду Сприяння Демократії посольства США в Україні

розпочинає реалізацію соціально-просвітницького проекту

«Комплексна освітньо-консультативна програма з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас Львів»

Основні партнери проекту:

1) Управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради;

2) "Західно-Українська аудиторська компанія";

3) Центр розвитку особистості "Унікум"

Реалізація «Комплексної освітньо-консультативної програми з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас Львів», полягає у наданні безкоштовних освітньо-консультативних послуг цим категоріям громадян, а саме:

Напрям 1 «Знай свої права», в межах якого проведиться цикл семінарів на правову тематику та здійснюється індивідуальна первинна юридична консультація;

Напрям 2 «Фінансово-економічна грамотність – запорука особистого успіху», в межах якого проводиться цикл семінарів–тренінгів на тематику особистої фінансово-економічної освіти, самоменеджменту, управління проектами (залучення коштів донорів), створення власного бізнесу і т.д.;

Напрям 3 «Поверни свій спокій», в межах якого проводиться цикл тренінгів (з особистого розвитку, командної роботи, управління конфліктами, подолання стресів тощо) та здійснюється індивідуальне психологічне консультування цих осіб. Окремим напрямком є робота з дітьми (розваваючі ігри, в т.ч. батьки+діти, психологічний аналіз дитячої поведінки з рекомендаціями для батьків)

Територія проекту – Львів. Категорії учасників: внутрішньо переміщені особи та ветерани АТО (та представники їх сімей).

УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА

Проектна команда:

Для проведення консультацій та навчань ми залучили висококваліфікованих професіоналів-практиків (юристів, психологів, бізнес-тренерів), які спільними зусиллями допоможуть Вам віднайти шляхи вирішення із непростих життєвих ситуацій.

Для підвищення результативності проекту ми співпрацюємо з:

- Львівським центром надання послуг учасникам бойових дій;

- ГО «Крим-SOS»;

- ГО «Союз ветеранів-десантників»;

- іншими громадськими організаціями

Заходи проводяться кожного тижня з 15 по 19 год. (до липня 2017) за ГРАФІКОМ:

• понеділок – тренінги з фінансово-економічної грамотності

• середа – тренінги та приватні консультації психологічного характеру

• четвер – приватні консультації юристів

(про додаткові заходи або зміни у графіку ми попереджаємо завчасно)

Контактний телефон: (032) 261-35-38; (098) 555- 89-57

адреса: м. Львів, вул. І. Франка, 9

Кількість місць обмежена

тому ми просимо здійснити попередню реєстрацію:

1. За вказаними телефонами (032) 261-35-38; (098) 555- 89-57;

2. У електронній формі за посиланням

Основна наша мета – допомогти кожному із Вас знову віднайти гідне місце у цьому житті, оскільки кожен має право на ще один шанс.

Проект реалізовується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США."

Підсумки комплексної освітньо-консультативної програми з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО на базі БФ «Карітас – Львів УГКЦ»

Перегляди: 57

У липні завершилась десятимісячна «Комплексна освітньо-консультативна програма з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас-Львів», що відбувалась у приміщенні БФ «Карітас – Львів УГКЦ» за адресою вул. І. Франка, 9. Проект охопив понад 100 учасників з числа внутрішньо переміщених осіб, ветеранів АТО та членів їх сімей, загалом проведено 128 заходів. Навчання здійснювалось за трьома напрямками: фінансово-економічним, юридичним та психологічним. Заняття проводились тричі на тиждень у формі семінарів, тренінгів, індивідуальних консультацій. Були сформовані групи до 15 осіб. Проект тривав за підтримки Фонду сприяння демократії посольства США в Україні.

У Карітасі Львова представники громадського руху «СИЛА ПРАВА» зустрілись з ВПО та ветеранами АТО

Перегляди: 29

10 липня 2017 року в рамках реалізації проекту «Комплексна освітньо-консультативна програма з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас-Львів» відбулася робоча зустріч із представниками всеукраїнського громадського руху «СИЛА ПРАВА».

Під час зустрічі відбулась розмова з координатором проекту Василем Зеленком, де було обговорено основні деталі реалізації програми з допомоги постраждалим від агресії, визначено основні проблеми, а також окреслено перспективи подальшої співпраці двох організацій у допомозі ВПО та ветеранам АТО.

Відбувся круглий стіл "Проблема адаптації внутрішньо-переміщених осіб та ветеранів АТО в Україні"

Перегляди: 53

5 липня 2017 р. відбувся круглий стіл «Проблема адаптації внутрішньо-переміщених осіб та ветеранів АТО в Україні: на перехресті викликів та нових можливостей», на якому підсумовували результати проекту «Комплексна освітньо-консультативна програма з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас-Львів».

Круглий стіл завершився врученням сертифікатів та подарунків для найбільш активних учасників.

Проект реалізовувався за підтримки Фонду сприяння демократії посольства США в Україні.

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові