Середа, 05 24th

Last updateпн., 08 трав. 2017 4pm

Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові

Благодійний фонд «Карітас-Львів УГКЦ» за підтримки Фонду Сприяння Демократії посольства США в Україні

розпочинає реалізацію соціально-просвітницького проекту

«Комплексна освітньо-консультативна програма з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас Львів»

Основні партнери проекту:

1) Управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради;

2) "Західно-Українська аудиторська компанія";

3) Центр розвитку особистості "Унікум"

Реалізація «Комплексної освітньо-консультативної програми з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас Львів», полягає у наданні безкоштовних освітньо-консультативних послуг цим категоріям громадян, а саме:

Напрям 1 «Знай свої права», в межах якого проведиться цикл семінарів на правову тематику та здійснюється індивідуальна первинна юридична консультація;

Напрям 2 «Фінансово-економічна грамотність – запорука особистого успіху», в межах якого проводиться цикл семінарів–тренінгів на тематику особистої фінансово-економічної освіти, самоменеджменту, управління проектами (залучення коштів донорів), створення власного бізнесу і т.д.;

Напрям 3 «Поверни свій спокій», в межах якого проводиться цикл тренінгів (з особистого розвитку, командної роботи, управління конфліктами, подолання стресів тощо) та здійснюється індивідуальне психологічне консультування цих осіб. Окремим напрямком є робота з дітьми (розваваючі ігри, в т.ч. батьки+діти, психологічний аналіз дитячої поведінки з рекомендаціями для батьків)

Територія проекту – Львів. Категорії учасників: внутрішньо переміщені особи та ветерани АТО (та представники їх сімей).

УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА

Проектна команда:

Для проведення консультацій та навчань ми залучили висококваліфікованих професіоналів-практиків (юристів, психологів, бізнес-тренерів), які спільними зусиллями допоможуть Вам віднайти шляхи вирішення із непростих життєвих ситуацій.

Для підвищення результативності проекту ми співпрацюємо з:

- Львівським центром надання послуг учасникам бойових дій;

- ГО «Крим-SOS»;

- ГО «Союз ветеранів-десантників»;

- іншими громадськими організаціями

Заходи проводяться кожного тижня з 15 по 19 год. (до липня 2017) за ГРАФІКОМ:

• понеділок – тренінги з фінансово-економічної грамотності

• середа – тренінги та приватні консультації психологічного характеру

• четвер – приватні консультації юристів

(про додаткові заходи або зміни у графіку ми попереджаємо завчасно)

Контактний телефон: (032) 261-35-38; (098) 555- 89-57

адреса: м. Львів, вул. І. Франка, 9

Кількість місць обмежена

тому ми просимо здійснити попередню реєстрацію:

1. За вказаними телефонами (032) 261-35-38; (098) 555- 89-57;

2. У електронній формі за посиланням

Основна наша мета – допомогти кожному із Вас знову віднайти гідне місце у цьому житті, оскільки кожен має право на ще один шанс.

Проект реалізовується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США."

Тренінг-семінар "Соціальне страхування: для людей і для бізнесу"

Перегляди: 24

У приміщенні БФ «Карітас-Львів УГКЦ» (вул. І, Франка, 9) був проведений тренінг-семінар "Соціальне страхування: для людей і для бізнесу». У ньому взяло участь 16 осіб: члени сімей ветеранів АТО та внутрішньо переміщені особи із зони проведення АТО. Учасники семінару також отримали у подарунок книгу Б. Трейсі «Зроби це зараз».

На заході розглянули поняття соціального страхування як інструменту комплексного захисту від потенційних соціальних ризиків шляхом отримання та накопичення фінансових ресурсів.

ЗАПРОШУЄМО НА БЛІЦ-КУРС ПО БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЮ

Перегляди: 35

ЗАПРОШУЄМО ветеранів АТО та членів їх сімей, внутрішньо переміщених осіб ДО УЧАСТІ У ЦИКЛІ ТРЕНІНГІВ з процесу підготовки та реалізації бізнес-плану: "БЛІЦ-КУРС ПО БІЗНЕС-ПЛАНУВАННЮ".

Захід проводиться згідно з соціальним проектом "Комплексна освітньо-консультативна програма з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО". УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА.

Початок занять – 04 травня о 15:00 год., у приміщенні БФ «Карітас-Львів УГКЦ» (вул. І. Франка, 9). Контактні телефони: (032) 261-35–38; (098)555-89-57; (050)60-75-255.

Проект реалізовується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США."

"Ліфт у майбутнє": розвиток креативності у підлітків

Перегляди: 45

21 квітня в рамках програми особистісного розвитку для підлітків «Ліфт у майбутнє» у Карітасі Львова (вул. І. Франка, 9) відбувся тренінг креативності. У ньому взяли участь підлітки з числа внутрішньо переміщених осіб та членів сімей ветеранів АТО. Навчання відбулось за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Творчість - це діяльність, результатом якої є створення нових матеріальних і духовних цінностей. Вона розвиває у особистості здібності, знання і вміння, завдяки яким створюється продукт, що відрізняється новизною, оригінальністю та унікальністю.

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові