Вівторок, 01 16th

Last updateпн., 27 лист. 2017 10pm

Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові

В Карітасі Львова (вул. Івана Франка, 9) відбулась зустріч вимушено переміщених осіб, ветеранів АТО та членів їх сімей з Василем Зеленком, керівником проекту Комплексної освітньо-консультативної програми, що діє за підтримки Фонду сприяння демократії посольства США в Україні.

Зокрема, було анонсовано, що одним із ефективних методів адаптації цих осіб до складних умов сьогодення є реалізація власних задумів та ідей через участь у різноманітних проектних конкурсах та програмах. Відтак, тренери проекту Іван Кульчицький та Петро Гупало продовжують проводити цикл тренінгів-семінарів із проектного менеджменту, бізнес-планування, податкового та облікового адміністрування.

Учасники знайомились з основами проектного менеджменту, зокрема, з алгоритмом роботи над проектом. На завершення навчання кожен мав би представити свій проект або бізнес-план, реалізація якого вирішувала б ту чи іншу актуальну проблему.

За словам Василя Зеленка, під час дії Комплексної освітньо-консультативної програми сформувалась спільна комунікаційна платформа обміну інформацією та думками, яка допомагає вирішувати ті чи інші проблеми, які виникають у внутрішньо переміщених осіб, ветеранів АТО та членів їх сімей.

Хто хоче долучитись до навчання, ласкаво просимо! Контактні телефони: (032) 261-35-38; (098) 555- 89-57.

Світлина від Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ».

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові Учасники Комплексної освітньо-консультативної програми розроблятимуть свої проекти