Вівторок, 06 27th

Last updateпн., 05 черв. 2017 12am

Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові

3 березня 2017 року в БФ «Карітас-Львів УГКЦ» (вул. Івана Франка, 9) відбувся черговий тренінг з проектного менеджменту "Структура проектної заявки. Лист-запит до донора". Захід за участю 13 учасників, зокрема, внутрішньо переміщених осіб, ветеранів АТО та членів їх сімей, тривав 4 години. Він здійснювався в рамках Комплексної освітньо-консультаційної програми за підтримки Фонду сприяння демократії посольства США в Україні.

Як сформувати проектну заявку? Що має бути в листі-запиті до донора? Чому донори підтримують лише частину з усіх представлених проектних заявок? Відповіді на ці та інші питання отримали учасники тренінгу.

Загалом «Заявка на грант» - це документ, що представляє й описує план дій (проект, програму) для досягнення деяких цілей і задач протягом визначеного проміжку часу, оформлений відповідно до вимог фонду. Було подано основні вимоги, яким повинна відповідати потенційна заявка: заявка – прохання; заявка - знаряддя переконання; заявка - програма дій; заявка – план; заявка - зобов'язання.

Під час заняття учасники зрозуміли, що хоча усі заявки є подібними за своєю структурою, кожен грантодавець вимагає заповнення аплікаційної форми згідно зі своїми вимогами.

Завдяки тренінгу учасники дізнались як саме слід писати проектну заявку, зокрема те, що особливої уваги слід приділяти опису проекту, який розміщується на початку аплікаційної форми. Було розглянуто основні складові листа-запиту до донора.

Відтак, на самостійну роботу слухачам було подано завдання – сформувати лист-запит до донора за такою структурою:

1. Контактна інформація.

2. Постановка проблеми.

3. Опис проекту/вирішення поставленої проблеми.

4. Опис результату проекту.

5. Організаційна потужність.

Після тренінгу тим слухачам, які ще не одержували книжки, було вручено спеціалізовану літературу, яка допоможе при формуванні та реалізації їх потенційних майбутніх проектів.

Світлина від Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ».

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові Учасники тренінгу в Карітасі Львова вчились формувати конкурсну заявку та лист-запит до донора