Неділя, 04 30th

Last updateпн., 24 квіт. 2017 3pm

Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові

Тренінг-семінар "Що таке бізнес-план?" (з циклу «Розпочни власний бізнес»)

У БФ «Карітас-Львів УГКЦ» (вул. Івана Франка, 9) 03 квітня 2017 року був проведений тренінг-семінар, де розглядалось поняття бізнес-планування як інструмент отримання ресурсів від інвесторів на власні підприємницькі проекти, а також – як інструмент покращення та розвитку власного підприємства. У заході взяли участь внутрішньо переміщені особи та члени сімей ветеранів АТО.

Учасники семінару отримали знання про бізнес-план  техніко-економічне обґрунтування діяльності підприємств в ринкових умовах, програма його діяльності, а також документ, який характеризує модель підприємства в майбутньому. Під час обговорення було визначено, на які цілі складаються типові бізнес-плани.

Внаслідок тренінгу-семінару учасники отримали теоретичні і практичні поради та рекомендації стосовно загальної структури бізнес-планів. Також було проаналізовано основні етапи складання типового бізнес-плану та відповідні види робіт.

Під час заняття між учасниками зародилась дуже корисна та цікава дискусія, в межах якої в групі обговорювався досвід окремих слухачів ведення підприємницької діяльності. Зокрема, ВПО Олег поділився досвідом про відкриття кафе у Львові з випічки та продажу круасанів (за кошти проекту МОМ). Інші учасники давали цікаві поради, як популяризувати його бізнес. Сестра ветерана АТО Наталя ділилась ідеями з виготовлення дверей під замовлення. Учасники виявили бажання продовжити обговорення під час наступних навчань.

Наприкінці заходу за кошти Фонду сприяння демократії посольства США в Україні учасникам було подаровано спеціалізовану літературу.

Світлина від Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ».

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові Тренінг-семінар "Що таке бізнес-план?" (з циклу «Розпочни власний бізнес»)