Вівторок, 06 27th

Last updateпн., 05 черв. 2017 12am

Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові

10 квітня 2017 року В Карітасі Львова (вул. Івана Франка, 9) для ВПО та членів родин ветеранів АТО пройшов тренінг, присвячений розвитку навиків успішного менеджера та діям у кризових ситуаціях.  Тренінг відбувався в рамках Комплексної навчально-консультативної програми, яка здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії посольства США в Україні.

Тренер, кандидат економічних наук Іван Кульчицький, поділився з учасниками знаннями та інформацією, які допоможуть їм бути більш ефективнішими, реалізовувати ідеї та проекти. Під час заняття було детально проаналізовано модель успішної менеджерської роботи та особливості її застосування у різних кризових ситуаціях.

На семінарі 11 учасників отримали практичні поради та рекомендації як розвивати свої навики і знання, щоб заробляти на них.
Під час тренінгу було обговорено випадки учасників, їх ідеї і навики. Розроблені рекомендації, яким чином вони можуть розвивати та комерціалізувати їх. Робота проводилась із використанням спеціалізованих кейсів та вправ.

Світлина від Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ».

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові Тренінг "Критерії та навички успішного менеджера, які допомагають у кризових ситуаціях"