Вівторок, 06 27th

Last updateпн., 05 черв. 2017 12am

Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові

Тренінг-семінар "Соціальне страхування: для людей і для бізнесу"

У приміщенні БФ «Карітас-Львів УГКЦ» (вул. І, Франка, 9) був проведений тренінг-семінар "Соціальне страхування: для людей і для бізнесу». У ньому взяло участь 16 осіб: члени сімей ветеранів АТО та внутрішньо переміщені особи із зони проведення АТО. Учасники семінару також отримали у подарунок книгу Б. Трейсі «Зроби це зараз».

На заході розглянули поняття соціального страхування як інструменту комплексного захисту від потенційних соціальних ризиків шляхом отримання та накопичення фінансових ресурсів.

Кандидат економічних наук Василь Зеленко розповів учасникам семінару-тренінгу, що життя пересічної людини умовно можна розділити на три великі періоди: непрацездатний, працездатний та знову непрацездатний. Під час обговорення було визначено, що таке солідарний принцип фінансування пенсій сьогоднішніх пенсіонерів, а також про те, які причини стоять за таким катастрофічним фінансовим станом Пенсійного фонду України, що зумовлює зубожіння більшості одержувачів пенсійних виплат.

Результативність заходу:

Завдяки тренінгу-семінару учасники отримали теоретичні та практичні поради та рекомендації стосовно того, яким чином правильно формувати свій майбутній пенсійний капітал. Учасники дізнались про переваги та загрози майбутньої пенсійної реформи.

Після тренінгу, учасники зробили для себе висновок, що:

-   формувати свою пенсію слід починати ще у молодості;

-   на державну пенсію слід розраховувати тільки у малих розмірах;

-   на доповнення до виплат з ПФУ слід самостійно укладати договори з недержавними пенсійними фондами та компаніями зі страхування життя

-   будучи працедавцем, сплата внесків на пенсійне страхування тягне за собою одержання податкових пільг.

Запис нанаступні тренінги за телефонами: (032) 261-35–38; (098)555-89-57; (050)60-75-255.

Захід здійснений за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Світлина від Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ».

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові Тренінг-семінар "Соціальне страхування: для людей і для бізнесу"