Субота, 11 25th

Last updateнд., 16 лип. 2017 10pm

Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові

15 та 22 червня 2017 р. в рамках реалізації проекту «Комплексна освітньо-консультативна програма з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас Львів» відбувся візит представника від уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Ірини Лаби. Метою візиту був моніторинг ситуації щодо дотримання прав внутрішньо-переміщених осіб у Львові.

Під час візиту п. Ірина мала бесіду із координатором проекту Василем Зеленком стосовно загальної ситуації щодо дотримання конституційних прав ВПО, які є учасниками програми у Карітасі Львова.

З більш конкретних проблем правового характеру було проведено розмову із юристом-консультантом проекту Степаном Кузівим.

Важливо було те, що учасники програми мали змогу безпосередньо поспілкуватись із представницею омбудсмена, задати найбільш болючі запитання, а також заповнити короткі анкети, які, за словами п. Ірини, націлені на те, щоб окреслити реальну ситуацію із правами ВПО та вибрати найбільш оптимальні варіанти її вирішення.

Проект «Комплексна освітньо-консультативна програма з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас Львів» відбувається за підтримки Фонду сприяння демократії посольства США в Україні.

Світлина від Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ».

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові Карітас Львова відвідала представник від уповноваженого Верховної Ради України з прав людини