Вівторок, 01 16th

Last updateпн., 27 лист. 2017 10pm

Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові

10 липня 2017 року в рамках реалізації проекту «Комплексна освітньо-консультативна програма з допомоги внутрішньо переміщеним особам та ветеранам АТО на базі Карітас-Львів» відбулася робоча зустріч із представниками всеукраїнського громадського руху «СИЛА ПРАВА».

Під час зустрічі відбулась розмова з координатором проекту Василем Зеленком, де було обговорено основні деталі реалізації програми з допомоги постраждалим від агресії, визначено основні проблеми, а також окреслено перспективи подальшої співпраці двох організацій у допомозі ВПО та ветеранам АТО.

Згодом представники ГО «СИЛА ПРАВА» провели зустріч із учасниками програми: коротко розповіли про свою діяльність, задавали запитання, консультували, як налагодити подальшу співпрацю із метою компенсації збитків, які одержані через неправомірні дії РФ. Було наголошено, що правозахисна громадська організація «Сила права» надає безоплатну юридичну допомогу тим, хто постраждав внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України. Характерною особливістю цієї роботи є те, що відбувається супроводження всього процесу: від підготовки першої заяви до суду до фактичного отримання компенсації матеріальної та моральної шкоди від Російської Федерації як держави-агресора (на даному етапі відбувається збір доказової бази, проводяться судові розгляди та виносяться рішення, які після завершення війни стануть підставою для здійснення відшкодувань за заподіяні збитки).

Наприкінці зустрічі учасникам було роздано інформаційні листи для детальнішого ознайомлення. Після низки запитань-відповідей слухачі домовились співпрацювати із громадською організацією, а також розповсюдити одержану інформацію серед співвітчизників з числа ВПО та ветеранів АТО.

Світлина від Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ».

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Допомога переселенцям та учасникам АТО у Львові У Карітасі Львова представники громадського руху «СИЛА ПРАВА» зустрілись з ВПО та ветеранами АТО