Середа, 05 24th

Last updateпн., 08 трав. 2017 4pm

Допомога молодим неповносправним людям

Проект  «Центр дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами»

Молоді люди віком від 16 років, які мають розумову неповносправність, задіяні в різних заняттях: ткацтво, виготовлення листівок , вироби з бісеру, виготовлення свічок, освоєння комп'ютера,  дехто з друзів пише вірші. Два рази в тиждень проводять тренінги  зі соціальної  адаптації. Стажуються студенти з соціальних дисциплін.

Крім трудотерапії ми для них цікаво проводимо дозвілля. Ходимо до театру, цирку,  організовуємо прогулянки містом, екскурсії автобусом по св. місцях Західної України  і  замках Львівщини. Плаваємо в аквапарку, відпочиваємо на морі. Відвідуємо щосереди Львівську обласну бібліотеку для дітей, а зимою ходимо на ковзанку.

Наше завдання допомогти  подолати  наслідки кризи відчуження, кризи  несприйняття, що ми і робимо, наповнюючи серця нашої молоді надією та теплом.

Наша адреса: м. Львів, пл. cв. Юра, 5/30, тел. 261 03 72

{mosmap  width='700'|height='400'|lat='49.837623'|lon='24.013022'|zoom='15'|text=пл. Святого Юра, 5/30|tooltip='пл. Святого Юра, 5'|marker='1'}

Запрошуємо на виставку-ярмарок особливих виробів!

Перегляди: 36

Щиросердечно запрошуємо всіх охочих на виставку-ярмарок виробів особливої молоді "Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих осіб з особливими потребами" БФ "Карітас-Львів УГКЦ".

Захід відбудеться 6 травня, у суботу, з 11.00 год. до 13.00 год. в день свята св. Юрія Переможця на подвір`ї Архикатедрального Собору св. Юра у Львові.

На виставці-ярмарку будуть представлені вироби з бісеру, ткані вироби, сумки, листівки, вишивані вироби та ін.

Виручені кошти підуть на подальший розвиток "Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих осіб з особливими потребами".

У Першій Львівській медіатеці триває Різдвяна виставка робіт особливої молоді

Перегляди: 124

У Першій Львівській медіатеці (вул. Мулярська, 2а) 27 грудня 2016 р. Б. відкрилась Різдвяна виставка робіт особливої молоді, якою опікується БФ «Карітас – Львів УГКЦ». Виставка  триватиме до 10 січня. На ній представлені унікальні ікони на склі та вітражні різдвяні ангелики, над якими впродовж чотирьох місяців працювали користувачі «Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами» Карітасу Львова в рамках проекту «Створюймо зміни разом – творчі та відкриті» за підтримки Карітасу Регенсбурга (Німеччина).

У центрі Львова палахкотіло серце із Різдвяних свічок Карітасу

Перегляди: 130

25 грудня, в центрі Львова на проспекті Свободи, біля пам’ятника Тарасові Шевченкові відбувся флеш-моб в рамках акції "Різдвяна свічка", який організував Карітас Львова. Спільними зусиллями працівників, волонтерів та користувачів зі свічок було викладено велике серце, в центрі якого - емблема Карітасу. Акція мала на меті привернути увагу громадськості до проблем молоді з особливими проблемами та дітей з кризових сімей.

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Допомога молодим неповносправним людям