Четвер, 03 30th

Last updateпн., 20 бер. 2017 3pm

Допомога молодим неповносправним людям

Проект  «Центр дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами»

Молоді люди віком від 16 років, які мають розумову неповносправність, задіяні в різних заняттях: ткацтво, виготовлення листівок , вироби з бісеру, виготовлення свічок, освоєння комп'ютера,  дехто з друзів пише вірші. Два рази в тиждень проводять тренінги  зі соціальної  адаптації. Стажуються студенти з соціальних дисциплін.

Крім трудотерапії ми для них цікаво проводимо дозвілля. Ходимо до театру, цирку,  організовуємо прогулянки містом, екскурсії автобусом по св. місцях Західної України  і  замках Львівщини. Плаваємо в аквапарку, відпочиваємо на морі. Відвідуємо щосереди Львівську обласну бібліотеку для дітей, а зимою ходимо на ковзанку.

Наше завдання допомогти  подолати  наслідки кризи відчуження, кризи  несприйняття, що ми і робимо, наповнюючи серця нашої молоді надією та теплом.

Наша адреса: м. Львів, пл. cв. Юра, 5/30, тел. 261 03 72

{mosmap  width='700'|height='400'|lat='49.837623'|lon='24.013022'|zoom='15'|text=пл. Святого Юра, 5/30|tooltip='пл. Святого Юра, 5'|marker='1'}

У Першій Львівській медіатеці триває Різдвяна виставка робіт особливої молоді

Перегляди: 85

У Першій Львівській медіатеці (вул. Мулярська, 2а) 27 грудня 2016 р. Б. відкрилась Різдвяна виставка робіт особливої молоді, якою опікується БФ «Карітас – Львів УГКЦ». Виставка  триватиме до 10 січня. На ній представлені унікальні ікони на склі та вітражні різдвяні ангелики, над якими впродовж чотирьох місяців працювали користувачі «Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами» Карітасу Львова в рамках проекту «Створюймо зміни разом – творчі та відкриті» за підтримки Карітасу Регенсбурга (Німеччина).

У центрі Львова палахкотіло серце із Різдвяних свічок Карітасу

Перегляди: 84

25 грудня, в центрі Львова на проспекті Свободи, біля пам’ятника Тарасові Шевченкові відбувся флеш-моб в рамках акції "Різдвяна свічка", який організував Карітас Львова. Спільними зусиллями працівників, волонтерів та користувачів зі свічок було викладено велике серце, в центрі якого - емблема Карітасу. Акція мала на меті привернути увагу громадськості до проблем молоді з особливими проблемами та дітей з кризових сімей.

У Львівській міській раді відкрили особливу різдвяно-новорічну ялинку

Перегляди: 73

21 грудня у холі Львівської міської ради, на 2-му поверсі, відкрили різдвяно-новорічну ялинку, яка прикрашена виробами, виготовленими молоддю з особливими потребами, якою опікується Карітас Львова. Акція має назву «Створюймо зміни разом – творчі та відкриті».

У заході взяла участь молодь з особливими потребами "Центру дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами" БФ «Карітас-Львів УГКЦ». Арт-проект, де особлива молодь вчилась виготовляти різдвяних ангеликів (вітражних і з тканини), а також витинанки з паперу, тривав впродовж місяця у «Центрі дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами» БФ «Карітас-Львів УГКЦ». Ці мистецькі витвори можна побачити на ялинці. Учасників акції привітав міський голова Львова Андрій Садовий.

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Допомога молодим неповносправним людям