Четвер, 09 21st

Last updateнд., 16 лип. 2017 10pm

Допомога молодим неповносправним людям

29 червня "Центр дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами" Карітасу Львова відвідав Кур’янов Сергій, президент всеукраїнської благодійної організації "ДАУН СИНДРОМ". Він ознайомився з діяльністю Центру, а також розповів про свою роботу, зокрема, з лобіювання інтересів осіб з особливими потребами на законодавчому рівні.

Цього ж дня в приміщенні УКУ відбулась зустріч представників недержавних організацій, що опікуються молоддю з особливими потребами. На ній обговорили законодавство у сфері надання соціальних послуг та виклики, які стоять перед недержавними організаціями, які надають соціальні послуги. Торкнулись питання реєстру і вимог до надавачів соціальних послуг, державних стандартів, контролю, можливих змін тощо.

Світлина від Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ».

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Допомога молодим неповносправним людям Карітас Львова відвідав президент всеукраїнської благодійної організації "ДАУН СИНДРОМ"