Вівторок, 06 27th

Last updateпн., 05 черв. 2017 12am

Центр допомоги людям похилого віку

Центр соціальної допомоги БФ «Карітас – Львів УГКЦ»

Щодня, з понеділка  до п’ятниці,  від 09.00 до 17.00, працівники Центру соціальної допомоги намагаються чинити діла милосердя, вносячи промінчик надії, любові, світла і тепла у серця самотніх людей та інвалідів похилого віку, надаючи їм комплексну духовну, медико-соціальну, санітарно-гігієнічну опіку, наповнюючи денне дозвілля спільною молитвою, пізнавальними зустрічами, індивідуальним та спільнотним спілкуванням, рукоділлям, екскурсіями та мандрівками визначними місцями Львова та України.

Працівники та відвідувачі Центру соціальної допомоги спільно відкривають таємницю неповторності кожної особистості, приймаючи одне одного  та пам’ятаючи, що Господь приймає усіх нас такими, якими ми є, і дарує нам своє прощення, любить і оберігає усіх нас.

Наша адреса: м. Львів,  вул. І.Франка, 9, тел. 247 97 80

{mosmap  width='700'|height='400'|lat='49.83706'|lon='24.034939'|zoom='15'|text=вул. Івана Франка, 9'|tooltip='вул. Івана Франка, 9'|marker='1'}

Студенти-медики з країн Африки виявили бажання бути волонтерами у Карітасі Львова

Перегляди: 470

У приміщенні Карітасу Львова (вул. Івана Франка, 9) 2 лютого відбулась ознайомча зустріч із студентами-медиками, які створили соціально-медичну організацію і бажають працювати волонтерами. Студенти навчаються на 5 курсі Львівського національного та Тернопільського державного медичного університетів і є вихідцями з Нігерії, Гани, Пакистану та ін. країн. Студенти готові міряти тиск, перевіряти кров на цукор, а також надавати інші послуги літнім людям, якими опікується благодійний фонд «Карітас-Львів УГКЦ»

У Карітасі Львова відбулась виставка «Веселе рукоділля»

Перегляди: 798

У «Центрі соціальної допомоги» БФ «Карітас-Львів УГКЦ» 3 грудня відбулась виставка-ярмарок «Веселе рукоділля», де були представлені вироби, виготовлені власноруч самотніми людьми літнього віку. Серед святкового розмаїття - новорічні кульки у стилі декупаж, святкові вінки, різдвяні листівки, мальовані картини, ляльки-мотанки.

Карітас Львова готується до виставки-ярмарку «Веселе рукоділля»

Перегляди: 815

У «Центрі соціальної допомоги» Благодійного фонду «Карітас-Львів УГКЦ» 3 грудня відбудеться виставка-ярмарок «Веселе рукоділля». Реалізація цього заходу здійснюватиметься за підтримки управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. Фінансова підтримка становить 2900 грн. На ці кошти були закуплені необхідні заготовки, папір, фарби, стрічки і т.д. Самотні малозабезпечені особи та інваліди похилого віку виготовляють власноруч вироби, зокрема, новорічні і різдвяні листівки, картини, різдвяні віночки, ялинкові прикраси, святкові свічки, браслети. Ці вироби реалізовуватимуться на виставці-ярмарці. Виручені кошти підуть на подальшу діяльність «Центру соціальної допомоги».

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Центр допомоги людям похилого віку