Вівторок, 01 16th

Last updateпн., 27 лист. 2017 10pm

Центр допомоги людям похилого віку

У приміщенні Карітасу Львова (вул. Івана Франка, 9) 2 лютого відбулась ознайомча зустріч із студентами-медиками, які створили соціально-медичну організацію і бажають працювати волонтерами. Студенти навчаються на 5 курсі Львівського національного та Тернопільського державного медичного університетів і є вихідцями з Нігерії, Гани, Пакистану та ін. країн. Студенти готові міряти тиск, перевіряти кров на цукор, а також надавати інші послуги літнім людям, якими опікується благодійний фонд «Карітас-Львів УГКЦ»

Отець Андрій Сенейко, директор Карітасу Львова, розповів  гостям про ті проекти, які діють у приміщенні Карітасу за адресою вул. Івана Франка, 9: допомога вимушеним переселенцям з Донецької та Луганської областей і Криму, допомога дітям з аутизмом, рух «За тверезість життя», соціальна пральня і душова, допомога одиноким людям похилого віку.

Студенти розповіли про свою медико-соціальну організацію, яка діє також за сприянням ООН. Медико-соціальні послуги студенти вже надають у Карітасі Тернополя. Студент Джіефтах Оджіемі зазначив, що до діяльності їх мотивують слова одного з президентів США – важливо насамперед те, що ти можеш зробити для країни, а не країна для тебе.

Ви тут: Home Діяльність Проекти фонду Центр допомоги людям похилого віку Студенти-медики з країн Африки виявили бажання бути волонтерами у Карітасі Львова