Неділя, 01 21st

Last updateпн., 27 лист. 2017 10pm

Ворота Мрій

Вчора завершився футбольний турнір «Ворота мрій» організований студентами спеціальності «Соціальна робота» НУ «Львівська політехніка»: Назар Наталя, Назар Олеся та Ходак Катерина за підтримки Львівської освітньої фундації для підопічних «Молодіжного соціального центру» БФ «Карітас Львів УГКЦ».

Проект тривав чотири місяці і був поділений на два етапи: підготовка до турніру та сам  футбольний турнір.

Протягом чотирьох місяців Богдан Киричук - волонтер нашого фонду, тренував команду Карітасу. Кожного тижня відбувались заняття з футболу, на яких діти практикувались влучно забивати голи та бути однією командою. Діти із задоволенням відвідували тренування, адже тренер доступно і професійно навчав юних футболістів.

Другим етапом проекту був футбольний турнір між командами з різних соціальних центрів. В турнірі брали участь 4 команди: Католицьке скаутство Європи, молодь Марії, Центр піклування про дітей, Молодіжний соціальний центр БФ «Карітас-Львів УГКЦ». Ігри проходили дисципліновано, групи підтримки заохочували свої команди до забивання голів. В перервах був солодкий стіл, під час якого діти обмінювались контактами, ділились враженнями від зіграних матчів.

День турніру подарував нам найбільше вражень. Діти в перше одягли  новенькі іменні форми з логотипом Карітас. Дівчача з групи підтримки придумали кричалки та танець для підняття бойового духу команди.

І найголовніше наша команда «Карітас-Львів» зайняла Перше місце у турнірі «Ворота мрій»!  Діти відчували себе справжніми зірками цього дня, позували перед камерами, радо давали інтерв’ю місцевому каналу, приймали вітання з перемогою! З дитячих облич не зникали посмішки, перемога ще більше згуртувала наших відвідувачів, подарувала віру в себе і у власні сили! Працівники «Молодіжного соціально центру» «Карітас Львів УГКЦ»  висловлюють щиру подяку:

• Студентам-організаторам: Назар Наталі, Назар Олесі та Ходак Катерині  за співпрацю та проведення проекту «Ворота мрій».

• Львівській Освітній Фундації за фінансування проекту.

• Тренеру Богдану Киричуку за згуртування команди та фізичну підготовку.

• Командам суперникам за достойну гру.

Футбол, як і інші види спорту, об’єднують молодь з різних соціальних груп. Він дає можливість проявити свої вміння і таланти, навчає дисциплінованості, розумінню важливості командної гри та привчає молодь до здорового способу життя.

Координатор проекту «Мобільна робота з молоддю в Україні»       Герасимів Віталій

Ви тут: Home Медіа Відео галерея Ворота Мрій