Профорієнтаційний квест для підлітків в Ашані

Фахівці проекту “Соціально-педагогічна робота з дітьми та молодю в Україні” БФ “Карітас-Львів УГКЦ” спільно з гіпермаркетом “АШАН Сіті Південний” провели 18 квітня на території магазину профорієнтаційний квест для підлітків.

Мета квесту – ознайомити учасників програми з кваліфікаційними вимогами та посадовими обов’язками окремих професій у гіпермаркеті, безпосередньо на робочому місці працівника дослідити його особистісні та професійні якості, які потрібні для роботи працівникам гіпермаркету.

Діти тягнули жереб з назвами професій, отримавши завдання довідатись про цю професію якомога більше з перших вуст. Кожен з дітей самостійно брав інтерв`ю з фахівцями різних професій у гіпермаркеті, занотувавши для себе чимало цікавої інформації. Можливо, для когось ці інтерв’ю стали вирішальними у виборі майбутньої професії.

За словами керівника проекту Юлії Герулі, під час заходу учасники вчились орієнтуватись на місцевості, встановлювати контакт з незнайомими дорослими, ставити питання та збирати потрібну і цікаву їм інформацію. На завершення підлітки – презентували досліджувану професію на загал.

Дякуємо львівській команді АШАН Південний за допомогу в організації профорієнтаційного квесту для дітей і підлітків, якими опікується Благодійний Фонд «Карітас Львів УГКЦ»!

Більше фото у фейсбуці.