БФ «Карітас-Львів УГКЦ» презентував свою діяльність на «Соціальному форумі» у Львові

17 листопада, у Всесвітній день бідних, БФ “Карітас-Львів УГКЦ” презентував свою діяльність на Соціальному Форумі у Львові, що відбувався у приміщенні Центру Митрополита Андрея Шептицького.

Працівники і друзі БФ “Карітас-Львів УГКЦ” представили проекти “Соціально-педагогічна робота з дітьми і молоддю”, “Кризовий центр “Діти вулиці”, “Центр дозвілля та соціальної реабілітації для молодих людей з особливими потребами”, “Обізнаний та готовий до Німеччини”, “Підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі у житті громади”, «Школу волонтерства». Відвідувачі та учасники Форуму мали можливість переглянути відеопрезентації цих напрямків діяльності, отримати роздаткові матеріали. На Форумі були також представлені вироби, виготовлені молоддю з особливими потребами, якою опікується БФ «Карітас-Львів УГКЦ». Серед цих виробів – листівки ручної роботи, намисто, прикраси тощо.

Основною метою «Соціального форуму», ініціатором якого виступив Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, було ознайомлення мешканців міста з тим, які соціальні послуги надають у Львові. Також представники громадських організацій і благодійних фондів мали можливість поспілкуватись між собою і налагодити тіснішу співпрацю, щоб спільно могти робити добрі і потрібні речі для львів’ян.

Більше фото на сторінці БФ “Карітас-Львів УГКЦ” у фейсбуці