Єпархіальна команда Благодійного фонду “Карітас-Львів УГКЦ” відвідала релігійну громаду храму Різдва Пресвятої Богородиці

Єпархіальна команда Благодійного фонду “Карітас-Львів УГКЦ” із черговою навчальною зустріччю останній раз в цьому році відвідала релігійну громаду храму Різдва Пресвятої Богородиці, що у с. Старичі, Яворівського району. Адміністратор храму є о. Богдан Печара. Під час проведення про навчальних зустрічей в парафіяльній громаді, був завжди відкритий до співпраці і як наслідок їхньою громадою був написаний соціальний проєкт. Громада отримала мінігрант на розвиток соціального служіння на парафії.

Цього разу гості ми представили кроки лідерства у соціальному служінні, як сформувати команду. Говорили про локальний фандрейзинг, міжсекторальну співпрацю у громаді.

Не оминули й теми волонтерства, без якого неможливо звершувати соціальне служіння ближньому в потребі. Адже волонтери є рушійною силою у служіння ближнім.