Реєстрація на отримання підгузків №2 для немовлят від народження до 1-2 місяців

Онлайн реєстрація на отримання підгузків №2 для немовлят від народження до 1-2 місяців для тих, хто ще не отримував у цьому місяці. Тільки для вже народжених, вагітним не зможемо надати!

УВАГА. ЗМІНЕНІ ПРАВИЛА ВИДАЧІ.

Мають право на отримання гуманітарної допомоги люди, які приїхали у Львів або населені пункти Львівської Архиєпархії та зареєстрували довідку ВПО після 24 лютого 2022 року має право на отримання гуманітарної допомоги.
Кількість обмежена! Якщо у дитини немає ще ІПН, вказувати номер свідоцтва про народження.
Перелік документів, які потрібно мати з собою:
– паспорт особи, яка заповнює анкету;
– ідентифікаційний код усіх членів сім’ї (якщо у дитини до 14 років немає ІПН, тоді свідоцтво про народження);
– довідка ВПО усіх членів сім’ї;
– довідка про військовий облік (для військовозобов’язаних).
– довідка усіх членів сім’ї, яка підтверджує категорії для отримання допомоги (при наявності):
1. Довідка, яка підтверджує, що ви багатодітна мати/батько;
2. Довідка, яка підтверджує, що ви одинока мати/батько/опікун (свідоцтво про розлучення або смерть батька/матері дитини);
3. Довідка про інвалідність.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/…/1FuizakhKWJIg761iAuVgFMs…/edit

Шановні отримувачі гуманітарної (благодійної) допомоги!
Інформуємо, що благодійний фонд «Карітас-Львів УГКЦ» діє згідно з чинним законодавством та податкового кодексу України ПКУ. Ми звітуємо щодо нашої діяльності у всі відповідні органи. Якщо ви розраховуєте на субсидії чи іншу допомогу від держави проконсультуйтесь попередньо в Управлінні соціального захисту чи Податковій щодо сукупного доходу, чи не вплине надана гуманітарна допомога на рішення щодо допомоги від держави.