Зустріч активу Парафіяльного Карітасу у парафії Всіх святих українського народу

19 вересня відбулась зустріч активу Парафіяльного Карітасу у парафії Всіх святих українського народу (вул. С. Петлюри, 32) з директором БФ “Карітас – Львів УГКЦ”, синкелом соціального служіння Львівської Архиєпархії УГКЦ о. Андрієм Сенейком та консультантом з організації Парафіяльних карітасів о. Василем Тузяком.

Координатор Парафіяльного Карітасу брат Назарій Литвин розповів про плани: відкриття парафіяльного секонд-хенду, програми FoodBank (банку їжі). Учасники Парафіяльного Карітасу накреслили собі 17 завдань, які планують реалізовувати найближчим часом. Серед них – сортування одягу, ремонт приміщення під парафіяльний секонд-хенд та банк їжі, придбання відповідного обладнання.

Священик Андрій Сенейко висловив присутнім пропозиції та подав слушні поради щодо подальшого функціонування Карітасу на парафії. Священик Василь Тузяк наголосив на виховній ролі Парафіяльного Карітасу, а менеджер з комунікацій Карітасу Львова Любомира Бурка розповіла про практичні аспекти кооперації, координації та співпраці.

Зустрічі членів Парафіяльного Карітасу, який налічує сьогодні 8 осіб, за словами брата Назарія, проходять двічі на місяць.

Парафіяльний Карітас Всіх святих українського народу потребує волонтерів, які готові пожертвувати своїм часом.

Більше фото на сторінці БФ “Карітас – Львів УГКЦ” у фейсбуці